Adresa: A.B.Jurišića 9
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2915 334, 01 3872 259 01 2915 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www..djecja-igra.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 6:30-18
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Ključne riječi: dječji vrtić - vrbani - zagreb - program predškole - športske igraonice - predškolsko učenje engleskog i njemačkog jezika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Šetnja kroz vrtić u fotografijama

Dobro došli na stranice privatnog dječjeg vrtića DJEČJA IGRA!

Vrtić ima 4 objekta, od kojih se tri nalaze u gradskoj četvrti Dubrava (Klaka i Studentski grad), a četvrti se smjestio u Vrbanima (Kuzminečka 16).

Zajednička vizija nam je stvoriti ugodno, toplo i lijepo mjesto za boravak djece u vrtiću gdje će se prvenstveno djeca, ali i njihovi roditelji i zaposlenici ustanove osjećati ugodno, zadovoljno i sretno/dobrodošlo. Kontinuirano stvaramo uvjete za razvoj i poštivanje temeljnih ljudskih vrijednosti kao što su sloboda, odgovornost, samostalnost, autonomnost, suradnja, tolerancija, kritičko mišljenje, kreativnost i druge vrijednosti važne za pojedinca, a čiji se temelji stvaraju već u ranom djetinjstvu.

U našem vrtiću naglasak se stavlja na igru i bogato fizičko i socijalno okruženje djeteta, cjelovitost njegova razvoja i zadovoljavanje njegovih potreba.

Zajednička misija nam je postići zdravo, znatiželjno, sretno, veselo, razigrano dijete/obitelj/vrtić. Cilj nam je usmjeren na uvažavanju različitosti interesa i sposobnosti svakog pojedinog djeteta te optimalnom razvoju svih potencijala, umijeća i vještine svakog djeteta.

Dječji vrtić uz redoviti 10-satni program, nudi i kraće programe:

* učenje engleskog i njemačkog jezika u sklopu redovitog programa
* program kontinuirane i emocionalne senzorne stimulacije djece od 0-3 godine života
* program predškole izvan redovitog programa rada s djecom predškolske dobi
* športsku igraonicu
* ritmiku i ples

Redovito organiziramo posjete različitim kazalištima, muzejima, knjižnicama i ustanovama koje doprinose poboljšanju kvalitete odgojno-obrazovnog rada naše ustanove. Uz redoviti deseterosatni program tijekom cijele pedagoške godine organiziraju se i programi škole rolanja, klizanja, skijanja i plivanja.

Vrtić ima opremljenu športsku dvoranu i vlastitu profesionalnu kuhinju.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2915 334, 01 3872 259 01 2915 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.