Adresa: Dinjevački put 6a
10000, Zagreb
Telefon:
01 2922 846 01 2922 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/AutoHeras/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Auto klima
Ključne riječi: autodijagnostika - dijagnostika i defektaža kvara - strojna obrada kočionih sustava - vađenje oštećenih grijača motora - servis i održavanje autoklima - servis vozila - servis japanskih, korejskih i europskih vozila - popravak kočionog sistema - autoklime
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu AUTO HERAS autoservis.

Tvrtka Auto Heras d.o.o. specijalizirani je servis za održavanje i popravak europskih, japanskih i korejskih vozila od 1993. godine.

Daljnji razvoj tvrtke Auto Heras d.o.o. temelji se na kontinuiranom rastu i širenju poslovnih aktivnosti, što u bližoj budućnosti podrazumijeva preseljenje poslovanja na novu lokaciju većeg kapaciteta, te povećanje broja zaposlenika.

Kvaliteta rada i usluge uz povoljne cijene je zajamčena, te nam takva politika poslovanja predstavlja osnovu za razvoj poslovanja s ciljem daljnjeg proširenja uslužnog programa i zadovoljstva naših klijenata.

Našu kvalitetu potvrđuju i 2 godine jamstva koje Vam osiguravamo za sve naše popravke.

Ističemo se po tome što kod bolesnih ljudi i onih koji nisu u mogućnosti da dođu u naš servis, nudimo mogućnost preuzimanja vozila te obavljanje pripremnih radnji za tehnički pregled i produženje registracije.

Kontaktirajte nas putem telefona ili nas posjetite.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2922 846 01 2922 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.