DŽUNGLA - SVIJET ZABAVE

Objavljeno: 7.1.2019. 10:10

Uobičajeno je odvajati dobnu skupinu djeca od odraslih i obrnuto, a u svima nama i dalje čuči neko dijete koje se samo dobro sakrilo pod svakodnevnim brigama i obavezama. Iako smo mi odrasli ti koji učimo djecu, često nas upravo oni mogu prisjetiti onom što nam uvijek nedostaje. Dječji je svijet prepun mašte i igre, prisutnosti i usredotočenja na jedinu aktivnost kojom se tog trenutka bave. Polet i energija, iskrenost i neiskvarenost neke su od karakteristika kojima nas svakodnevno uveseljavaju i iznova iznenađuju svojim mladim, ali osebujnim umom.Kad bi kreirali svoj svijet, on bi bio prepun boja, šarenih likova iz crtića, nevjerojatnih pojava i superjunaka, a odzvanjao bi smijehom, pjesmom i radošću. Upravo takav svijet stvara Džungla, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem napuhanaca – čarobnih dvoraca, ludih tobogana i aktivnih igraonica, te neiscrpno zabavnim trampolinima čijom ponudom rođendani, vjenčanja, pričesti i ostale prigode postaju oaza dječje zabave, a djeca dobivaju svoj potreban teritorij.

Ako djeca nemaju isplanirano usmjerene aktivnosti, svoju će dosadu nesvjesno i nenamjerno usmjeriti na stvaranje nereda, na gnjavažu roditelja i sl. Time vaš događaj djeci postaje obaveza koju moraju izvršavati, sjediti na mjestu, biti pristojni i prisutni, te se polako navikavaju na sve što ih čeka u odrasloj dobi, u vrijeme kad im mašta, energija i želja za zabavom nema granica. Kad je slavlje, nek' je slavlje! Nakon odrađenog službenog dijela, nagradite ih zabavom po njihovom ukusu, posebice ako je riječ o događaju organiziranom u njihovu čast.Raspršite dječju maštu, podržite ih u njihovim uvjerenjima i stvaranju blagdanske priče dolaskom pravog sv. Nikole ili Djeda Božićnjaka jer svako blagdansko vrijeme nosi i određenu čaroliju. Kreirajte sebi i svojim najmanjima veseo i ugodan svijet na specifičan način i priuštite bajkovitu priču barem na jedan dan.
Svijet mašte i zanimljivosti možda se smanjuje sukladno povećanju broja godina, ali inovativnost i upečatljivost  ostaju privlačiti pažnju i pozornost svim dobnim skupinama, stoga su dinamičke figure ili reklamni zidovi odličan način stvaranja uočljivosti i kreiranja zainteresiranosti kod gostiju i kupaca na vašem poslovnom događaju, otvaranju ili promociji. Smišljanje zanimljivog i zabavnog sadržaja, dio je kojim se bavi Džungla u svijetu zabave. Jeste li spremni za igru? Na potezu je vaša otvorenost, spremnost i mašta. Sjetite se šarenog svijeta – takav je i vaš bio, a kad nitko ne bude gledao, uskočite i vi u napuhanac, dignite noge u zrak i spustite se toboganom do novih, a opet tako starih i poznatih načina zabave.