Zašto biste trebali izbaciti kadu iz kupaonice?

Objavljeno: 5.4.2019. 14:40

Glavni razlog zbog kojih odabiremo kadu je u svrhu kupanja. Ako imate kadu, razmislite kad ste ju zadnji put koristili u tu svrhu? Vjerojatno jako davno. S druge strane kada se prisjetimo koliko vremena moramo potrošiti da bismo, nakon ugodne kupke, očistili kadu i otjerali pjenu, postavlja se pitanje jesmo li se upravo relaksirali da bismo opet morali čistiti. Također, bitno je napomenuti da ležanje u toploj vodi, koliko god da je ugodno, nije povoljno za osobe s visokim krvnim tlakom.Osim toga, znate li koliko su česte povrede prilikom ulaska u kadu? Kade su skliske i zaobljene i često nemaju odgovarajuće mjesto na koje se možemo osloniti prilikom ulaska pa se pridržavamo za ormariće, mašine za rublje i slično. Također, visina kade je oko 60 centimetara što znači da nogu moramo podići skoro do razine jedaćeg stola da bismo u nju stupili. Upravo ulazak u kadu predstavlja najveći rizik od ozljede jer dolazi do manjka ravnoteže i veće su mogućnosti od pada koji može izazvati ozbiljnije prijelome. Ležeće kade u većini slučajeva zauzimaju više prostora od tuševa, a uglavnom ih koristimo stojećki jer se češće tuširamo pa to i baš nema smisla. Tuširanjem u kadi vrlo lako dolazi do prskanja vode po kupaonici zbog čega su nam potrebni neugledni i nepraktični zastori.

Zašto odabrati tuš kabinu?

Želite preurediti svoju kupaonicu i, između ostalog, zamijeniti nepraktičnu kadu tuš kabinom, međutim, brine vas koliko ćete vremena morati provesti bez tuša? Ne brinite! KupaonCo zamijenit će vašu dosadnu kadu funkcionalnom tuš kabinom i to samo u jedan dan! Na vama je samo da kupite tuš kabinu i dogovorite termin ugradnje, a mi ćemo u roku riješiti sve potrebno i to bez prašine!Vjerojatno se sad pitate koliko bi vas to sve koštalo. Zamjena kade tuš kabinom potez je koji je znatno isplativiji i povoljniji od kompletne renovacije kupaonice. Naravno, ovaj posao koštat će vas više od gotovih kupovnih tuš kabina, ali nečesto se zaboravlja da demontirati ležeću kadu, zbrinjavanje i drugi radovi predstavljaju trošak i rad više različitih majstora od vodoinstalatera do keramičara, uz, naravno, prethodnu nabavku svih potrebnih materijala. Mjesta gdje se nalazi miješalica za vodu često ne odgovaraju mjestu odvoda ispod ležeće kade. Sve te probleme naš KupaonCo tim riješit će u samo jednom radnom danu.

Ne nismo mađioničari, već smo uz dobru pripremu i višegodišnje iskustvo i gotovo tisuću obavljenih montaža KupaonCo postali pouzdan partner brzog rješavanja problema ležeće kade.