Pehari i nagrade

Objavljeno: 31.10.2018. 11:23

Natjecanja su oduvijek u prirodi svakog čovjeka. Bilo da trenirate neki sport ili pokazujete neke svoje druge vještine svima je želja barem jednom u životu osvojiti određenu nagradu li pehar. Pehari su dokaz da se uporan trud i rad isplati. Dugogodišnja žrtva i borba za uspjehom na kraju se isplati.Brojna sportska događanja i manifestacije trebaju pehare ili medalje kako bi najboljima iz određenog sporta tj. Disciplina mogli podijeliti pehare. Pehar je dokaz i nagrada za požrtvovan rad. Pehar će svaki pobjednik ponosno podići u zrak. Postoje zlatni, srebrni i brončani pehar kao i medalje napravljene od istog materijala. Od klasičnog zlatnog pehara pa sve do malih pehara u zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji na kamenom postolju zasigurno će svaki organizator sportskog natjecanja pronaći što mu odgovara. Uz standardne pehare možete pronaći i ekskluzivne pehare kao što su:
  • Zlatni pehar s ukrasnim ručkama i poklopcem. Dostupan u 5 veličina
  • Moderan sportski pehar, crno postolje sa zlatnom odbojkaškom loptom.
  • Ekskluzivni srebrni pehar sa zlatnim prstenom, nepravilnog oblika čaše. Dostupan u 5 veličina
  • Srebrni pehar klasičnog izgleda s ukrasnim ručkama. PVC postolje. Dostupan u 6 veličina.
  • Visoki ekskluzivni srebrni pehar.

Pronađite pehar koji će krasiti dom pobjednika u tvrtki Vivatip. Djelatnosti tvrtke su grafičke usluge, izrada žigova i pečata, natpisnih ploča, svjetlećih reklama i panoa, proizvodi od pleksistakla, graviranje plastike i svih vrsta metala, pehari, plakete i medalje, poslovni pokloni, dotisak i graviranje na sve vrste reklamnih materijala (majice, kape, olovke upaljači, rokovnici, kalendari itd.).Zastupnici smo za čak 6 najekskluzivnijih svjetskih proizvođača sportskih trofeja što nam omogućava da ponudimo najširi i najraznolikiji izbor pehara, medalja i plaketa u Hrvatskoj.
Posjedujemo kompletnu opremu i strojeve koja je nužna za navedenu proizvodnju, tako da možemo obavljati kompletan proces proizvodnje od dizajniranja do gotovog proizvoda.