Zubar s tradicijom

Objavljeno: 5.2.2018. 13:07

Stomatolog je osoba koje se mnogi od nas još od malena boje. Pri pomisli da moramo na stomatološki pregled mnoge hvata panika. Ali kako pobijediti strah od stomatologa, a  pritom imati zdrav i lijep osmijeh?

Potrebno je vjerovati svom zubaru koji Vam, ako imate određene probleme sa zubima, na neko vrijeme postaje najbolji prijatelj. A ordinacija Baltić može se pohvaliti stomatolozima s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom.

Jeste li znali da čak nekoliko naraštaja obitelji Baltić obavlja posao stomatologa?  Ime Baltić već se dugo veže uz visoku kvalitetu stomatološke usluge. Po spektru usluga polivalentna i s tradicijom preko 30 godina, ordinaciju posjećuju već čitave generacije pacijenata:” Naši stalni pacijenti poznaju nas dugo i znaju što mogu očekivati od nas, a svi vi koji ste u potrazi za zubarom, koji će Vam se posvetiti s predanošću, slobodno nam se obratite. Stalnim usavršavanjem na raznim tečajima u Hrvatskoj i inozemstvu pratimo razvoj i napredak dentalne medicine.”Tajna uspjeha stomatološke ordinacije Baltić leži u:
  • Maksimalnoj posvećenosti svakom pacijentu
  • Novouređena i najsuvremenija ordinacija opremljena raznovrsnom tehnologijom
  • Postizanje maksimalnih funkcijskih aspekata
  • Spretne ruke našeg tima bezbolno će riješiti svaki problem
  • Vraćamo osmijeh na lice

Obratite im se s povjerenjem i zauvijek zaboravite na neugodan osjećaj u trbuhu jer morate kod zubara. Uz stomatološku ordinaciju Baltić htjet ćete češće ići kod zubara.