BODY & MIND STUDIO

Vukovićeva 11, 10 000, Zagreb

Cjelovit pristup, velika postignuća! Pilates na mašinama, kond.priprema sportaša, rehabilitacija, posturalna dijagnostika, yoga, izobrazba trenera, funkcionalni trening, pilates za trudnice, edukacija

Adresa: Vukovićeva 11
10 000, Zagreb
Telefon:
01 3490 433 01 3490 ... - klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontaktirajte nas
Web: http://www.body8mind.com/hr
http://www.facebook.com/B8MStudio/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-22
sub: po dogovoru
Djelatnosti: Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Fitness centar
Ključne riječi: pilates na mašinama, kondicijska priprema sportaša, posturalna dijagnostika, funkcionalni trening, dijagnostika sportaša, izobrazba trenera, rehabilitcija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama


Body & Mind svojim imenom odražava dubinu i cjelovitost naše vizije. Naš je cilj učiti vas, voditi i podržavati u ostvarenju svih vaših tjelesnih i mentalnih potencijala te tako zajednički sa vama, kreirati sretniji i zdraviji život. Filozofija Body & Mind Studija odraz je naših promišljanja, znanja, iskustva i osobnog razvoja te je kao takva utkana u sav naš rad. Body & Mind Studio pokriva područje rekreacije, rehabilitacije, kondicijske pripreme te savjetovanje o prehrani. Osnovna metodologija i filozofija našeg rada jest Pilates metoda, koja upravo čini našu specijalnost. Pilates čini esenciju funkcionalnog treninga kojem je cilj optimizacija ljudskog kretanja, te nam kao takav određuje sigurne, precizne i efikasne modalitete rada. Pilates filozofiju integrirali smo kao sigurnosni korektiv u sav naš rad i sve druge metode koje primjenjujemo.
Posebno smo ponosni na PROGRESSIVE® metodu treninga koju čine sportska i rekreacijska dijagnostika, programi kondicijske pripreme sportaša, rekreacijski kondicijski programi te program rehabilitacije i postrehabilitacije ( sportaši i rekreativci ).
Svi naši treneri su uz stručnu naobrazbu završili i STOTT PILATES® I PROGRESSIVE® edukaciju. Tako treninge u Body & Mind studiju vode treneri sa relevantnom formalnom naobrazbom, širokom i kontinuiranom specijalističkom naobrazbom i velikim iskustvom, kreirajući jedinstvene programe Pilatesa, Yoge i funkcionalnog fitnessa.Osnovne odrednice rada Body & Mind Studija:

Izvrsnost
Poštivanje internacionalnih standarda struke te standarda profesionalnih Pilates, functional fitness studija i athletic performance centara, a koji se odnose na posjedovanje licence, opremanje studija, kontinuiranu specijalističku edukaciju i stručnost instruktora, nužni su u postizanju velikih rezultata.
Ujedno istinsko bivanje u poslu, sustavno promišljanje o onom što radimo i ljubav, nezaobilazni su dostizanju izvrsnosti.
Cjelovitost
Svaki član našeg tima poznaje širok dijapazon trenažnih metoda te inih drugih body-mind tehnika, čijom fuzijom kreiraju unikatne Body & Mind programe, određene ciljevima i potrebama svakog klijenta. Ujedno sam studio, dio je veće cjeline koja nudi klijentima mogućnost razvoja svih mentalnih i tjelesnih potencijala.       
Personalizacija
Personalizacija ili individualni pristup treningu je osnovni uvjet kvalitete rada, sigurnosti, a time i visoke učinkovitosti treninga. Tako privatni treninzi ili rad u malim homogenim grupama jamče polaznicima veću koncentraciju i preciznost pri izvođenju vježbi, instruktoru bolju kontrolu nad njima, a time i veću efikasnost treninga. Ovakvim je pristupom osigurano da polaznici izvode vježbe odabrane isključivo za njihovu tjelesnu konstituciju i kondiciju, a sukladno njihovim ciljevima. Ujedno, sa svakim se klijentom provodi inicijalna dijagnostika na temelju koje se određuju smjernice programa ili sastavlja cjeloviti program treninga i prehrane.
Inovativnost
Inovativnost Body & Minda očituje se u metodologiji i filozofiji našeg rada, kao i u mnogim našim brandovima: PROGRESSIVE®, Pilates on Demand®  DVD ediciji, liniji sportske odjeće Body & Mind COLLECTION® itd. Posebno smo ponosni na naš PROGRESSIVE® koji oblikujemo, nadograđujemo i zajednički stvaramo više od deset godina, a koji sumira sva naša znanja i iskustva te odgovara potrebama suvremenog čovjeka.

U Body & Mind studiju svakodnevno trenira velik broj rekreativaca neovisno o dobi i spolu te veliki broj profesionalnih sportaša različitih sportova. Svi oni zajedno svakodnevno čine Body & Mind jedinstvenim mjestom za treniranje u kojem se svatko osječa kao kod kuće te dolaze sa smješkom jer znaju da ih čeka najbolji trening za njihov um i tijelo.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3490 433 01 3490 ... - klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon: