Trebate li potpuni makeover kada je riječ o kvaliteti Vaše kože? Posjetite Polikliniku Dermalife

Objavljeno: 21.2.2019. 11:40

Svakome od nas bitno je imati lijepu i njegovanu kožu. Često se nađemo u situaciji kada se u užurbanom i stresnom razdoblju jednostavno nemamo vremena posvetiti sebi i njezi svoje kože, no to je vrlo bitno pogotovo kako bismo se osjećali bolje i imali više samopouzdanja. U Poliklinici Dermalife se možete na jednom mjestu prepustiti u sigurne ruke naših stručnjaka koji će napraviti pravi makeover za Vas, a Vi ćete uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac.Mi u Poliklinici Dermalife smatramo kako svakako uz lice, kao jednu cjelinu trebamo gledati i vrat te dekolte stoga smo se potrudili da obuhvatimo sva navedena područja kada je riječ o pružanju naših usluga. Prava preporuka je Anti-age tretman bilo abrazivni ili neabrazivni.

Abrazivni postupci pomlađivanja:
  • Laserski postupci
  • Kemijski pilinzi
  • Mikrodermoabrazija

 
Neabrazivni postupci pomlađivanja:
  • Laserski postupci
  • Ostali postupci (aplikacija botoxa, mezoterapija, ispunjavanje bora hijeluronskom kiselinom...)
 
Posebno bismo htjeli istaknuti skinbooster, pravo otkriće kod regeneracije i hidratizacije kože uz efekt pomlađivanja. Nakon korištenja skinboostera zasigurno ćete se osjećati mlađe, ljepše i zadovoljnije. Skinbooster je zapravo mekani filer hijeluronske kiseline te on osim lica pomlađuje i kožu ruku, dekoltea i vrata stoga ćete uistinu dobiti pravi i potpuni makeover ako se odlučite koristiti upravo skinbooster.

Poliklinika Dermalife pruže brojne usluge poput dermatološke kirurgije i onkologije, estetske i korektivne dermatologije, venerologije, Plasmage te medicinske kozmetologije i sigurni smo da ćete u mnoštvu naših kvalitetnih usluga pronaći nešto što odgovara upravo Vama. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg osoblja, ugodnu atmosferu te kvalitetnu uslugu.