Podizanje kapaka - Bez šavova, oporavka i podljeva

Objavljeno: 26.10.2018. 10:10

Oči su ogledalo duše, kako kaže poznata izreka. Pogled i oči znatno utječu na dojam koji osoba ostavlja, a s godinama se njihov oblik mijenja – kapci se opuštaju i bore postaju izraženije. Osim što to naš izgled čini starijim i umornijim, smanjuje se i vidno polje. Prirodnim procesom starenja gubi se elastičnost oko očiju i kapci mijenjaju izgled. Uslijed toga javlja se višak kože na kapcima, nabori, kožne vrećice i masni jastučići koji uvelike utječu na cjelokupnu estetiku lica. Svježina i odmorni izgled ne nestaju nepovratno s godinama i mogu se riješiti malim i efikasnim estetskim zahvatom podizanja očnih kapaka, odnosno blefaroplastikom.

Neinvazivna blefaroplastika, tj. Plasmage blefaroplastika je jedna od poznatih tretmana za uklanjanje viška kože na kapcima. Plasmage blefaroplastika koristi dobro poznato četvrto stanje materije – plin. Bez dodira s kožom, zahvaljujući brzom zagrijavanju tkiva, električnim lukom koji se stvara tijekom ionizacije plinova iz zraka. Postoji 6 različitih razina snage i 6 različitih razina frekvencija pa je tretman siguran za sve tipove puti. Izrazitom preciznošću i elegantnim nastavkom na koži nastaju sitne točkice, selektivno, što dovodi do kontrakcije kože i zatezanja.Za Plasmage blefaroplastiku nema dobnog ograničenja jer višak kože na kapcima, nabori, kožne vrećice i masni jastučići nisu nužno znakovi koji se javljaju samo u starijoj životnoj dobi. Kako bi se svi ti znakovi opuštanja kože spriječili na vrijeme neinvazivna blefaroplastika idealna je prevencija i dobar način da se uklone te početne promjene, a potom dalje održava postojeće stanje.

Svi oni koji imaju teške kapke i višak kože, a ne žele pod nož, boje se boli i anestezije, Plasmage blefaroplastika je idealan zahvat, kojeg možete napraviti u poliklinici za dermatologiju i venerologiju DERMALIFE d.o.o. Tijekom prve konzultacije napravi se plan, očekivani rezultati, očekivanja i mogućnosti i nakon toga se odlučujete na zahvat. Zahvat pri podizanju očnih kapaka traje oko petnaest minuta, a krajnji rezultat vidljiv je za 6-8 tjedana. Najčešće je potreban samo jedan postupak, a ponekad se savjetuje i touch up postupak nakon izvjesnog vremena. Vrijeme oporavka je kod najkompliciranijih zahvata najviše 7 dana, ali ni kroz to vrijeme nije nužna potpuna socijalna isključenost – ako govorimo o blefaroplasmi. Kako biste bili sigurni da oporavak ide kako je očekivano, uvijek možete kontaktirati stručno osoblje poliklinike DERMALIFE d.o.o. koji će vam pomoći u svim nedoumicama prilikom oporavka.Plasmage blefaroplastika jeftinija je i kraći od kirurških zahvata, nema krvarenja niti podljeva pa se ni najzahtjevniji klijenti ne ustručavaju odvažiti za novitete u održavanju ljepote i zdravlja. Ako želite podići svoje kapke bez šavova i podlijeva, svakako posjetite polikliniku DERMALIFE d.o.o.