Adresa: Ulica Grada Mainza 17
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 5510 832 01 5510 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://poliklinikaribnjak.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-20h
Djelatnosti: Ortoped
Estetska kirurgija
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: Zagreb - Črnomerec - Centrar - Trešnjevka - poliklinika - ortoped - fizikalna terapija - facelift - estetska kirurgija - matične stanice - obnavljanje hrskavice - regeneracija hrskavice - reumatoidni artritis - artroza koljena - artroza kuka - bol u ramenu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Poliklinike Ribnjak!Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske koja objedinjuje različite medicinske grane kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, funkcionalna rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.

Kao jedinstveno mjesto primjene regenerativne medicine, u vidu aplikacije MATIČNIH STANICA i AUTOLOGNE PLAZME, pojedinačno prilagođena rehabilitacija komplementarna je metoda u funkciji što bržeg i kvalitetnijeg oporavka.Poliklinika Ribnjak osnovana je davne 2003. godine pod imenom Poliklinika dr. MM. Osnivač dr. Milan Milošević, specijalist ortopedije i traumatologije, od samog početka u fokus poslovanja stavlja kvalitetu usluge, znanstvena usavršavanja i praćenje svjetskih medicinskih trendova, što se odražava na svaki aspekt poslovanja Poliklinike.

Djelatnici Poliklinike Ribnjak redom su cijenjeni vrhunski hrvatski medicinski stručnjaci koji svojim dugogodišnjim radom i znanjem osiguravaju vrhunsku uslugu u Poliklinici Ribnjak.

U Poliklinici Ribnjak nude se usluge iz područja ortopedije, fizikalne terapije, estetske kirurgije, estetskih tretmana i dermatovenerologije, uz kontinuirani trud za proširenjem ponude usluga i njihovim unaprijeđenjem.


DR. MILAN MILOŠEVIĆ
osnivač, specijalist ortopedije i traumatologijeOsnivač i vlasnik Poliklinike Ribnjak, dr. Milan Milošević, specijalist ortopedije i traumatologije koštano-zglobnog sustava, proglašen je za Najdoktora ortopeda 2015., 2016. i 2017. godine prema izboru hrvatskih pacijenata.
U svakodnevnoj ortopedskoj ambulanti, suvereno koristi ultrazvuk zglobova, mišića i ligamenata kod odraslih i djece.

UŽE PODRUČJE RADA:

  • MATIČNE STANICE – regeneracija OŠTEĆENE zglobne hrskavice
  • Nekirurške biološke metode liječenja – autologna kondicionirana plazma (ACP metoda)
  • Kirurški zahvati šake i stopala – mekotkivni zahvati, korekcija krivih i skvrčenih prstiju, dekompresije perifernih živaca
  • Artroze ili starenja zgloba, kuka, koljena, gležnja,  posttraumatska stanja i ozljede zglobne hrskavice
  • Sportske ozljede – sindromi prenaprezanja mišićno – koštanog sustavaPosjetite i našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5510 832 01 5510 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.