OCIJENI
Adresa: Ilica 191b
10000 Zagreb
Telefon:
01 2312 002, 01 2322 704 01 2312 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://anisic-law.com/index.php

Radno vrijeme

:
Prema dogovoru
Djelatnosti: Odvjetnik
Ključne riječi: odvjetnik - odvjetnički ured - trgovačko pravo - insolvencijsko pravo - obvezno pravo - ovršno pravo - radno pravo - zemljišnoknjižno pravo i stvarna prava na nekretninama - postupovno pravo - upravno pravo - potrošačko pravo i zaštita podataka - autorsko pravo
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Odvjetnički ured Anišić osnovan je 1991. godine i specijaliziran je za zastupanje domaćih i stranih trgovačkih društava u svim kompleksnim područjima trgovačkog prava. Obavljamo sve pravne radnje koje se tiču djelatnosti pravnih osoba – od osnivanja trgovačkog društva do radnog i ovršnog prava.

Daljnje područje naše specijalizacije je pravo na nekretninama. Obavljamo sve pravne radnje iz područja zemljišnoknjižnog prava i prava na nekretninama od sklapanja predugovora, kupoprodajnih ugovora, uknjižbe prava vlasništva i sve druge radnje vezane uz nekretnine uključujući i pravni due diligence za pravne osobe.Poseban ovršni odjel u okviru našeg ureda zastupa pravne osobe u ovršnim postupcima, a također zastupamo pravne osobe u području radnog prava, što uključuje pravne savjete te zastupanje trgovačkih društava u svim vrstama radnih sporova.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2312 002, 01 2322 704 01 2312 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI