Što je elektroepilacija?

Objavljeno: 5.6.2018. 16:24

Elektroepilacija je metoda koja uspješno rješava problem suvišnih dlačica. To je ujedno i najstarija metoda , provjerena i pouzdano daje trajne rezultate. Tijekom mnogih godina, razvojem kozmetičkih aparata i aparati za elektroepilaciju znatno su usavršeni.  Najstarija metoda je elektroliza, no danas se najviše radi takozvana blend metoda  koja se zasniva na istovremenom djelovanju galvanskih struja i visokofrekventne struje ( VF ). Manje je bolna od elektrolize i skraćuje vrijeme aplikacije.

Vrijeme aplikacije, jačinu ostalih parametara postavljamo individualno ovisno o tipu i jačini dlačice, za što je naravno potrebno iskustvo. Pravilan izbor tih parametara, jamstvo je da tretman elektroepilacije neće ostaviti nikakve štetne posljedice na koži ( opekotine, ožiljke ), ali da trajno uništimo germinativne stanice korijena dlačice. Pobijedite svoje dlačice i ponosno ušetajte u novu ljetnu sezonu. Zaboravite na stalno brijanje jer uz elektroepilaciju rješavate se suvišnih dlačica u vrlo kratkom roku.

U našem salonu već 20  godina  jedna od usluga kojom rješavamo problem suvišnih dlačica je elektroepilacija Da bi tretman bio što manje bolan, prije epilacije na kožu nanosimo dermatološki anestetik u kremi ili spreju, što je pogotovo važno kada radimo osjetljiva područja kao što je nadusnica.

Nakon tretmana,  azulenska krema koja djeluje umirujuće i brzo smanjuje crvenilo. Elektroepilacija se najviše primjenjuje na licu, tj. za male površine. Cijena tretmana je 5 kn / minuta , popust na ovu cijenu određuje se individualno.

Njega lica i tijela, masaže, depilacija, epilacija. Maloprodaja profesionalne kozmetike Dr. R. A. Eckstein. Izdvajamo neke usluge iz ponude: kompletni tretman lica, čišćenje lica, depilacija voskom, egipatska depilacija šećernom pastom cijele noge, elektroepilacija - trajno uklanjanje dlačica, masaža lica, Body former, body vac, mikrodermoabrazija - uključuje :  enzimski piling, nježno brušenje kože, vakumsku limfnu drenažu i masažu, ampulu i masku. Trajanje oko 90 minuta. Mikrodermoabrazija (u sklopu tretmana lica ), AHA voćne kiseline, masaža lica i maska i bowen terapija.