Mezoterapija i radiofrekvencija

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna špatula emitira niske frekvencije ultrazvuka 25-27kHz, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože. Tretman je potpuno bezbolan. Mikro-masažom stimuliraju se stanice kože, pojačava cirkulacija krvi i stimulira protok limfe. Uz aktiviranje metaboličkih procesa osigurava se optimalna opskrba kisikom i povećava unos hranjivih sastojaka. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje i kao uvodni tretman u druge procedure pomlađivanja kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Napomena: ova metoda ne može zamjeniti klasično mehaničko čišćenje lica ukoliko imate masnu i nečistu kožu.
Cijena: 120,00 KN

Mezoterapija

Mezoterapija je vrlo učinkovita i sigurna terapija. Temelji se na korištenju elektroporacije i elektroosmoze za prehranu stanica srednjeg sloja kože-mezoderma. Također ubrzava metabolizam, poboljšava protok limfe i prokrvljenost, te uklanjanja sitnih bora, a koristi se i za izbjeljivanje kože, za održavanje adekvatne hidratacije, smanjenje celulita i može zamjeniti tradicionalne tretmane mikroiglicama. Pomoću mezoterapije apliciram hijaluron, kolagen, elastin ili neku drugu aktivnu tvar u obliku seruma u dubinske slojeve kože, tj. u mezoderm odabirom frekvencije i intenziteta koji je potreban. Bolja dubinska prokrvljenost potiče brže stvaranje vezivnih stanica tzv. fibroblasta koji su odgovorni za stvaranje novog kolagena u koži. Rezultat tretmana je vidljiv odmah, a kura od 5 tretmana osigurava dugotrajni efekt.

Radiofrekvencija

Terapija radiofrekvencije utječe na cijeli poboljšani izgled kože, daje trenutni lifting učinak, smanjuje pojavu bora, a kao terapija pridonosi toniranju i oblikovanju kože lica i tijela. Koža postaje zategnuta, čvršća i elastičnija. Povećava razinu kisika tkiva i stimulira regenerativne procese, te povećava fleksibilnost kože. Koža kao reakciju na primjenjene RF energije u tijelu stvara toplinu koja stimulira fibroblaste na ubrzanu proizvodnju kolagena i elastinih vlakana, te pridonosi eliminaciji bora. Tokom RF tretmana moramo na površini kože postići temperaturu od 38-40 C, i tako stimuliramo stvaranje kolagena. Tretman je vrlo ugodan.

Mezoterapija i radiofrekvencija, cijena 200,00KN 30min