Dermaroller

Dermaroller u osnovi predstavlja mezoterapijski postupak koji potiče proizvodnju kolagena i elastina, samim time doprinosi regeneracijskom svojstvu tkiva koji rezultira preoblikovanjem površine kože, vraća sjaj i elastičnost te ono najvažnije, zaglađuje sve nepravilnosti počevši od akni, bora, mitesera, ožiljaka, pigmentacijskih mrlja i sl.
Terapija Dermarollerom provodi se naprednim microneedlingom, postupkom koji stimulira kožu da se obnavlja i liječi sama, prirodnim i sigurnim putem, a rezultat je glatka, sjajna i zdrava koža pomlađenog izgleda.
Serumi iz linije Professional u kombinaciji s Dermarollerom pospješuju unos aktivnih supstanci do 500% više nego klasičnim putem apliciranja kreme na kožu. U mezoterapijskom postupku prirodne tvari iz seruma prodiru u dublje slojeve kože, dok kod uobičajenog postupka nanošenja kreme, krema ostaje na površinskom sloju kože te se samo 3-5% upija u dublji sloj.
Sastav je prirodan s nazočnom mikromolekulom koja dodatno čini serum jedinstvenim na tržištu, te pospješuje njegovo prodiranje u dublje slojeve epiderme.

Tretman Dermarollerom potrebno je napraviti 5 puta u 10 dana kako bismo postigli vidljive rezultate (svaki drugi dan ili 5 dana za redom).

Cijena Dermarollera iznosi 290kn (200 pozlaćenim mikro iglica iz titaniuma), njega kupujete prilikom prvog dolaska i on ostaje u Vašem vlasništvu, trajanje rolera je cca 1,5god.
Cijena jednog tretmana iznosi 150kn (lice i podbradak)