Adresa: MEĐIMURSKA 21
10000 ZAGREB
Telefon:
01 3758 119 01 3758 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://kozmeticki-salon-tia.com/
http://www.facebook.com/kozmeticki.salon.tia/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - Petak: 9:00 - 20:00

Subota: 8:00 - 13:00
Djelatnosti: Kozmetički salon, solarij
Pedikura, manikura
Ljepota - profesionalna edukacija
Ključne riječi: kozmetički salon-njega lica-njega tijela-depilacija-anticelulitni tretman-masaža-piling tijela- maria galland-bojanje obrva-radio frekvencija lica-ultrazvuk-vakum-Vrhunska Algologie France kozmetika-Shellac kozmetika-Njega Lica -Tretman lica-Bojanje obrva, trepavica-Korekcija obrva- Njega stopala-Rezanje noktiju-Manikura-Trajni lak-Depilacija cijelih nogu + Brazilska depilacija- Depilacija cijelih nogu + Bikini- Masaža cijelog tijela-Masaža lica- Egipatska depilacija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O namaOpustite se uz kozmetički salon TIA

Dobrodošli na web stranice kozmetičkog salona TIA. Na našim web stranicama pročitajte kakve usluge i pogodnosti pruža naš kozmetički salon.

Pronađite malo vremena za sebe, slobodno nas kontaktirajte ili jednostavno dođite u naš salon i opustite se uz stručno osoblje kozmetičkog salona TIA. Svakodnevno opterećenje i stres koji se javlja u privatnom i poslovnom životu, iziskuje potrebu da odvojimo jedan dan za sebe kako bi smo obnovili tjelesnu i duhovnu ljepotu. Za to Vam na raspolaganju stoji kozmetički salon TIA. Posjetite nas i uvjerite se u našu kvalitetu, uslužnost i učinkovitost.

http://kozmeticki-salon-tia.com/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3758 119 01 3758 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.