Prepustite se u ruke iskusnih stručnjaka i zaboravite probleme s knjigovodstvom

Objavljeno: 29.11.2018. 12:07

Ako ste sretnik koji je odlučio uzeti stvar u svoje ruke i otvoriti svoju firmu, knjigovođa je osoba koja Vam zaista treba. Ali kako pronaći knjigovođu kojem možete povjeriti sve svoje papire? Mali ste ili srednji poduzetnik, udruga ili ste samostalnog zanimanja? Vođenje Vaših papira naš je posao!

Pronađite stručnjake

  • MKD-biro tvrtka je koja Vam nudi knjigovodstvene i računovodstvene usluge te porezna savjetovanja pri Vašem poslovanju, uz stručan tim djelatnika i dugogodišnje iskustvo.
  • Surađujući s brojnim malim poduzećima, društvima, ali i inozemnim predstavništvima, MKD-biro sagradio je dobru reputaciju u poslovnom svijetu te čvrsto čuva i gradi nove poslovne odnose s klijentima.  
  • Kako bi naši klijenti bili u potpunosti zadovoljni, dokazuju svoju kvalitetu i pouzdanost međunarodnim certifikatom - ISO normom 9001:2015.
  • Time podižu upravljanje društvom i poslovima na višu razinu, jer jedan od ciljeva MKD-biroa jest pružanje klijentima uslugu po svjetskim standardima i prihvatljivim uvjetima.   


Da su poslovni servis na nivou, dokazuje i činjenica da u MKD-birou koriste suvremene računalne programe koji omogućavaju online povezanost s klijentima. Zadovoljstvo klijenata, naravno, najveća im je motivacija, stoga neprestano prate vlastiti utjecaj na klijenta i njihovo zadovoljstvo obavljenim poslom.

MKD-biro čini 15-ero djelatnika sa stručnim obrazovanjem i željom da odgovori na zahtjeve tržišta i nastojanjem za podizanje standarda poslovanja.   Dođite u naš ured na Črnomercu i postanimo poslovni partneri!    Ako želite otvoriti svoju tvrtku, obrt ili udrugu, a ne znate kako početi slobodno nam se javite za savjet. Mi smo tu za Vas!