Upravljajte klima uređajem bilo kada i bilo gdje!

Objavljeno: 29.10.2018. 14:43

Dok odbrojavamo dane do godišnjih odmora i rashlađivanja u moru, rijekama, jezerima, šumama, planinama, tražimo inovativne načine kako se najbolje rashladiti i spasiti od ljetnih vrućina. U takvim situacijama klima uređaj je najbolje rješenje, no uz njega trebate još nešto.

Sigurno vam se jednom dogodilo da ste izgubili daljinski upravljač klima uređaja, pa ste pola dana proveli tražeći isti jer sve opcije namještanja temperature ne možete ručno prilagoditi na samom uređaju. Ili ste izašli iz kuće i zaboravili ugasiti klima uređaj te ste se nakon povratka kući, osjećali kao da ste na Sjevernom polu koliko je bilo hladno. Koliko ste izgubili vremena i živaca, a sve je moglo biti jednostavnije.

Napredak tehnologije posljednjih godina donio nam je pregršt novih opcija prilikom korištenja klima uređaja. Jedna od tih novosti jest i upravljanje putem aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu. Od sada možete putem aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu upravljati klima uređajem u svakom trenutku, čak i ako niste u blizini. Noviji klima uređaji imaju novu mogućnost proširenja funkcija pomoću Wi-Fi modula kojim se spajaju na kućnu bežičnu mrežu. Kada ste spojeni na bežičnu mrežu unutar doma, pametni telefon funkcionira kao daljinski upravljač, i to u bilo kojoj prostoriji doma. Na primjer, uređaj u spavaćoj sobi koja se nalazi na katu vašeg doma možete uključiti i iz bilo kojeg dijela stana ili kuće. Ako ste izvan dometa kućne mreže, upravljati klima uređajem možete putem povezivanja na 3G, 4G ili bilo koju drugu Wi-Fi mrežu. Tako čak i s radnog mjesta možete upaliti klimu kako bi vas dočekao ugodno rashlađen stan.Osim za paljenje i gašenje, pomoću aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu možete kontrolirati i druge opcije poput brzine rada ventilatora, željenu temperaturu, mod rada (grijanja, hlađenje, ventiliranje ili odvlaživanje), saznati koja je trenutna temperatura u prostoru ili na vanjskoj jedinici. Također, pomoću jedne aplikacije možete kontrolirati neograničen broj uređaja što će se osobito korisnim pokazati u poslovnim ili turističkim objektima.

Trenutno se na tržištu može pronaći mnoštvo klima uređaja s mogućnošću spajanja na Wi-Fi mrežu, a Termo Održavanja su idealan izbor gdje možete kupiti „pametni klima uređaj“. Tehnološka izvrsnost s naglaskom na dizajn i najviše standarde kvalitete je upravo ono što želite imati u svom domu. Iskusni prodavači u Termo Održavanju će vam predstaviti visokokvalitetne klima uređaje s mogućnošću spajanja na Wi-Fi mrežu, te niskom potrošnjom električne energije. S takvim „pametnim klima uređajem“ bez ikakvih briga se možete posvetiti svom poslovnom i privatnom životu, ne razmišljajući jeste li ostavili klima uređaj uključen, dok ste vi na poslu.