Adresa: Vinogradska 113
10000, Zagreb
Mobitel:
099 4319 544 099 4319 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://geodezijaobzorje.com/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Geodezija, geotehnika
Ključne riječi: geodet - geodezija - parcelacija zemljišta - legalizacija nelegalnih zgrada i objekata - određivanje stvarne površine čestice - snimak izvedenog stanja građevine - određivanje površine služnosti u zemljišnoj knjizi - upis objekta u katastar i zemljišne knjige
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu GEODEZIJA OBZORJE.

Ured ovlaštenog inženjera geodezije Tomislav Borošak počeo je s radom prije 20 godina. Tim se sastoji od obrazovanih djelatnika s dugogodišnjim iskustvom.
Pružamo vam brzo i kvalitetno obavljanje svih geodetskih usluga, geodetskih projekata i elaborata. 

PARCELACIJSKI ELABORAT
Parcelacijom zemljišta vrši se promjena oblika i površine parcele u katastru i zemljišnoj knjizi. Ili se jedna katastarska dijeli na više njih ili se više čestica spaja u jednu. Parcelacija se provodi Parcelacijskim elaboratom.

Za sva dodatna pitanja javite nam se ili nas posjetite u našem uredu. Imamo mogućnost plaćanja na rate!

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 4319 544 099 4319 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.