CELLFOOD - prirodna prevencija iz dubine mora

Današnji ubrzan način života iscrpljuje čovjeka i potrebno je opskrbiti se zdravim namirnicama punim vitamina kako bi naše tijelo izdržalo svakodnevni napor. Ipak, nemoguće je svakog dana kroz hranu unijeti sve vitamine koji su tijelu potrebni kako bi ono nesmetano funkcioniralo i služilo nam.
Upravo je zato važno prepoznati kvalitetne farmaceutske proizvode kroz koje se tijelo može opskrbljivati svim potrebnim vitaminima i mineralima. Cellfood do sada u tom području nema konkurencije, a jedina mu je zadaća olakšati vam svakodnevicu.

ZNATE LI ŠTO JE CELLFOOD?

Cellfood je proizvod iz morskih dubina koji sadrži organske i anorganske tvari, a njegovom primjenom podupirete osnovne biološke procese u svom tijelu. Također, nijedan Cellfood proizvod ne sadrži alkohol, glukozu, kvasac ili gluten. To je proizvod koji je namijenjen preventivi i stoga ne spada u lijekove. Namijenjen je svima koji brinu o svom zdravlju i onima koji će to tek početi.

CELLFOOD PROIZVODI

Ukoliko još niste sigurni jesu li Cellfood proizvodi namijenjeni vama možda vam pomogne podatak da do danas nije poznat niti jedan primjer toksičnog djelovanja Cellfooda., a proizvodi koji su dostupni u ljekarnama izdaju se bez recepta.
CELLFOOD OXYGEN DROPS – kapi koje brzo i učinkovito prolaze kroz stanične membrane, tako da hranjive tvari postaju dostupne staničnim procesima naših organa. Za korištenje se preporučaju normalno aktivnim vitalnim osobama, aktivnim sportašima, osobama s kroničnim bolestima, osobama s problemima disanja, trudnicama i anoreksičnim osobama
                 

CELLFOOD OXYGEN GEL – gel za regeneraciju i revitalizaciju svih tipova kože, te također, nježne površine suznice spolovila djece, mladeži ili odraslih. On smanjuje ili u potpunosti odstranjuje neugodan osjećaj pečenja i svrbeža.


CELLFOOD SILICIJ PLUS – namijenjen je zaštiti kostiju, zglobova, mišića i veznog tkiva, te također ima i kozmetički učinak jer vraća sjaj i čvrstoću kosi i noktima.


CELLFOOD VITAMIN C U SPREJU – možemo sa sigurnošću reći da mnogima nedostaje vitamin C što često uzrokuje anemiju i lošu probavu. Ovaj proizvod pruža visoku koncentraciju vitamina C u spreju i dobro ga je imati kao dio stalne postave vaše kućne ljekarne.


CELLFOOD MULTIVITAMINSKI SPREJ – osigurava potrebe organizma za 12 vitamina. Preporuča se uzimati ga kad osjećate stalni umor i veliku iscrpljenost, a sportašima preventivno prije ili nakon treninga.Svi Cellfood prozivodi dostupni su u Ljekarni Barlović koja se nalazi na adresi Šestinski dol 5, a sve informacije o proizvodima možete saznati i putem telefona: (0)1 3777 155