Adresa: Dežmanova 5
10000 Zagreb
Telefon:
01 4847 432 01 4847 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ordinacijaknego.hr
http://zobozdravnik-hrvaska-knego.si/

Radno vrijeme

:
pon, sri, pet: 9-16
uto-čet: 14-21
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: ljuskice za zube, implantati za zube, zubni implantati, ortodoncija, stomatološka ordinacija, ortodonstski aparatići, zubarska ordinacija, all on 4, zubne proteze, estetska stomatologija, zubni mostovi, zubne navlake, hijaluronski fileri
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Stomatološka ordinacija - O nama

Stomatološka ordinacija " Dental Estetic Studio "dr Tatjane Knego poznata je dentalna klinika u najužem centru Zagreba i godinama popularna po vrhunskoj protetici, najboljim implantatima i make-overima izuzetne prirodne estetike. Postojeća stomatološka ordinacija se preselila prije deset mjeseci u novi dizajnirani prostor klinike sa najmodernijom svjetskom aparaturom , vrhunskim doktorima i specijalistima koji se konstantno obrazuju po svijetu i rade sve zahvate što se u stomatologiji u svijetu rade i to sa najboljim svjetskim materijalima. Dr Tatjana Knego radila je u Španjolskoj i Italiji te povratkom otvorila prije dvadeset godina vlastitu stomatološku ordinaciju u glavnoj ulici Zagreba. Preko dvadeset godina bavi se implantatima sa 100%-tnim uspjehom, desetak godina radi ljuskice i bezmetalne protetske radove u cirkonu i staklenom porculanu. Stomatološka protetika je njena specijalnost isto kao i izuzetno stručna planiranja svakog budućeg rada i makeovera. Dvadesetak godina radi makeovere poznatih ličnosti iz javnog života Hrvatske kojima je glavna karakteristika izuzetna prirodnost i kvaliteta. Nastoji u svom radu slijediti pravila zdrave, holističke, biokompatibilne dentalne medicine. Često je gost poznatih klinika u svijetu. Stomatološka ordinacija "Dental estetic studio" pružit će Vam usluge vrhunske kvalitete u ugodnom ambijentu.

Dr.med.dent Tatjana Knego vlasnik stomatološke ordinacije Dental Estetic Studio preko dvadeset godina se bavi zubnim implantatima i protetikom na implantatima, ljuskicama se bavi desetak godina, a izbjeljivanja različitih sistema radi više od petnaest godina. Estetski i funkcionalno komplicirani protetski radovi i make-overi najveći su joj izazov. Danas je član Europskog udruženja estetske stomatologije European Society of Cosmetic Dentistry. Zubna ordinacija se sastoji od manjeg stručnog tima doktora,specijalista oralne kirurgije,profesora ortodoncije i asistenata tako da obuhvaćamo sve stomatološke specijalnosti. Protetiku u ordinaciji radi isključivo dr med dent Knego. Cjelokupan rad ordinacije baziran je na principima zdrave, holističke stomatologije, tj. da su svi materijali (ispuni, protetika itd.) biokompatibilni što znači zdravi za organizam. Naš tim pružiti će Vam ljubaznost, prevazilaženje straha od stomatologa i najsuvremenije stomatološke zahvate.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4847 432 01 4847 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.