Veneers / Ljuskice za zube

0 pregleda/dan | Objavljeno: 12.06.2019. 13:26

Porculanske ljuskice trajni su protetski nadomjestak.

Ljuskice se postavljaju na prirodne zube.
Porculan imitira caklinu prirodnog zuba i reflektira svjetlo na isti način, zbog čega nakon postavljanja ljuskica zubi djeluju poput prirodnih.

Porculanske ljuskice najčešće se koriste kod manjih estetskih korekcija kao što su razmak među zubima ili pak promjena boje i veličine zuba. Uz pravilno održavanje, ljuskice mogu biti dugotrajno rješenje za manje estetske probleme.

http://niveus-poliklinika.hr/estetska-stomatologija/

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2046 163 01 2046 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta