Sami osmislite svoj najdraži komad nakita

Ljepota je oduvijek bila važna i pokušavala se naglasiti na različite načine, a jedan od njih je nakit koji se smatra jednim od najstarijih oblika ukrašavanja tijela, omiljen još od najranijih početaka čovječanstva. A tome svjedoči predmeti od različitih materijala stari više od sto tisuća godina pronađeni na područjima današnje Afrike. Oblik i materijal se s vremenom mijenjao, ali svrha nakita ostala je ista, a to je osobno ukrašavanje.

Danas postoje na tisuće različitih vrsta nakita, od bižuterije do tradicionalnog ručno oblikovanog nakita od plemenitih metala, kakav možete pronaći u Zlatarni Emmanuel. Svaki komad metala i dragog kamenja prolazi kroz vješte ruke koje izrazito paze na svaki detalj kako bi se dobio željeni ukrasni predmet. U čemu se zapravo i krije cijela čar proizvodnje raznolikog nakita koji možete pronaći u ovoj zlatarni.
             


Također, zlatarna Emmanuel omogućuje vam da i sami budete kreatori te osmislite najljepše dizajne koji će onda oni pretvoriti u djelo jer im je izrazito važno da dobijete ono što stvarno želite. Svaki čovjek je individua za sebe i zaslužuje nakit s kojim će prikazati svoju osobnost i posebnost.

Iako se proizvodnja bazira primarno na zlatu i srebru, najstarijim materijalima, moguća je proizvodnja nakita od drugih metala poput platine, paladijuma i čelika, kao i kombinacija istih. Nakit je također ukrašen brojnim dragim i poludragim kamenjem te organskim materijalima koji se stavljaju u zlato i srebro.
Od dragog kamenja u ponudi se nalaze dijamanti, safiri, smaragdi i rubini, a od poludragog kamenja možete pronaći akvamarin, ametist, topaz, turmalin, tirkiz, opal i kvarc. Dok neki nakit krase koralji i biseri, kao organski materijali.

Svi ljubitelji starine, mogu svoju kolekciju upotpuniti zlatnim i srebrnim nakitom s različitim motivima iz hrvatske povijesti. Stoga je Zlatarna Emmanuel svakako pravi izbor jer će svatko pronaći nešto za sebe.

Osim proizvodnje, zlatarna nudi još nekoliko usluga:
 
  • Sve vrste popravaka zlatnog i srebrnog nakita
  • Restauriranje starog nakita, poliranje i procjenjivanje
  • Otkup starog i lomljenog zlata
  • Graviranje
Ako želite zaprositi djevojku ili kupiti poklon dragoj vam osobi sada je pravo vrijeme da se uputite na adresu Radićeva 12 te iskoristite 10 posto popusta na izradu prstena po vašoj želji, a ponuda traje još 15 dana. Također, sve informacije možete dobiti na broju 01 4819 242.