Adresa: Radnička cesta 50, Zagreb,
10000
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6463 036, 01 6443 608 01 6463 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.hcbz.hr
Djelatnosti: Zdrava hrana, makrobiotika
Zdravo mršavljenje, nutricionizam
Medicinska, klinička kozmetika, oralna higijena
Ključne riječi: holistički centar biram zdravlje - čišćenje jetre - popravljanje crijeva - antioksidans - detoksikacija - zdrava prehrana
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

O NAMA

Vaše zdravlje, ili bolest, ovise ponajviše o vama samima: Budite svjesni da promjenom navika vezanih uz kvalitetu prehrane, tjelesnu aktivnost i način na koji se nosite sa stresom, bitno možete utjecati na to da dulje održite zdravlje i kvalitetu života, kao i da se organizam tada lakše odupre bolesti, ako ste se već suočili sazdravstvenim problemima, ili strahujete od nasljednih bolesti koje pogađaju članove vaše obitelji. Jednostavno ­osnažite svoje tijelo i duh da biste mogli odgovoriti na svakodnevne obaveze, te da biste svoj organizam doveli u ravnotežu i omogućili mu da se nosi sa svakodnevnim izazovima i negativnim posljedicama stresa.

U Holističkom centru Biram zdravlje vrhunski stručnjaci pomoći će vam da svladate osnove kvalitetne i pravilne prehrane, koja je u potpunosti prilagođena vašim potrebama, kao i da izaberete odgovarajuću tjelesnu aktivnost i naučite se nositi sa svakodnevnim stresom tako da se ne gomilaju negativne posljedice po vaše zdravlje.


Za vas možemo pripremiti izuzetno vrijedne programe detoksikacije, mršavljenja,čišćenja jetre, popravljanja crijeva i općeg stanja organizma; ponudit ćemo vam savjete o zdravoj prehrani i predavanja i radionice za izradu menija i zdravih smoorthija i zelenih sokova. Naučit ćemo vas i o prednostima prehrane sirovim namirnicama te bezgluteinskoj dijeti, pogotovo za one kojima je potrebna iz zdravstvenih razloga. Program je posebno namijenjen onima koji boluju od neke autoimune bolesti, osobama koje imaju problema s probavom te onima s prekomjernom težinom.

Također, u restoranu Mostovi možemo vam ponuditi i dnevni meni za sve programe, pa i dostavu hrane po programima, što onima koji su prezaposleni može itekako olakšati da ostanu uporni kod pridržavanja pravila prehrane i programa.

Osim što takav program može biti dobra preventiva, sigurno je i kvalitetna podrška konvencionalnoj medicinskoj terapiji, u slučaju da vam je zdravlje već narušeno.

Ukratko, nemojte sjediti i čekati da se dogodi nešto loše, pa da tek onda počnete razmišljati o sebi: Već danas možete dobiti personalizirane savjete o prehrani te program tjelovježbe i antistres programe koji u praksi već daju odlične rezultate. Pritom su svi programi koje vam možemo ponuditi certificirani, sigurni i prirodni.

Također, ovlašteni smo zastupnik za prodaju Matuzalem proizvoda, snažnog antioksidansa koji ima sposobnost neutraliziranja i eliminiranja slobodnih radikala iz organizma, te ga tako čisti i brani od bolesti. Još 2009. godine Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) dodijelila mu je Zlatnu medalju za najbolji izum godine, a znanstvenici su ga prepoznali i nazvali "molekulom života".

Budite odgovorni prema sebi: Nazovite nas i dogovorite prvi razgovor i izradu individualiziranog programa prevencije ili podrške liječenju, jer zajedno BIRAMO ZDRAVLJE.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6463 036, 01 6443 608 01 6463 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon: