Zašto je hitno dežurstvo vodoinstalatera iznimno korisno?

Većina vodoinstalatera radi od ponedjeljka do petka prema ranije određenom radnom vremenu. Ali kao što mi svi znamo – problemi vezani za vodoinstalaciju se kao za inat redovno pojavljuju u neko nenadano doba dana i noći, baš kada ne možemo nikoga nazvati. U takvim hitnim slučajevima uskaču vodoinstalateri koji nude uslugu hitnog dežurstva, poput Vodoinstalatera Stričak. Prednosti korištenja njihove usluge hitnog dežurstva su nebrojene, a ovdje smo naveli samo tri najvažnije. 

  • Sprječavate daljnju štetu
U prilikama kada vam pukne cijev usred noći ili vam se nenadano zaštopa WC školjka, problem je iznimno važno riješiti što je prije moguće. Ako u takvim prilikama odmah ne sanirate situaciju, riskirate daljnje oštećivanje svojih cijevi i vodoinstalacija, te svih svojih stvari koje se nalaze u blizini kvara. Pozivanje vodoinstalatera na hitnu intervenciju ograničava područje utjecaja izvornog kvara te sprječava nastajanje daljnje štete.
 
  • Štedite novac
Dok će inicijalno sama usluga hitnog dežurstva možda koštati malo više nego da je isti posao obavljen tijekom redovnog radnog vremena, ona zapravo predstavlja iznimno vrijedno ulaganje. Da se problem ostavi neriješen preko noći ili do slijedećeg radnog dana, cijena štete može postati astronomska. Stoga je najbolje moguće rješenje za dugoročnu uštedu novca obratiti se vodonistalateru na hitnom dežurstvu.
                                  
  • Usluga je iznimno brza
Kada zovete vodoinstalatera za hitni slučaj, on će se u najkraćem mogućem roku pojaviti pred vašim vratima. Time garantirate uštedu i vremena i stresa sami za sebe: ne morate anksiozno satima iščekivati dolazak majstora, već znate da će problem biti riješen u vrlo kratkom roku.

Vodoinstalater Branko Stričak u Zagrebu nudi uslugu hitnog dežurstva, sa zajamčenim otklanjanjem kvarova od 0-24h. Sa svojim iznimno bogatim 25-godišnjim iskustvom rada nudi samo najvišu kvalitetu usluge, uključujući vodne instalacije, uvođenje centralnog grijanja, strojno odštopavanje, te instalaciju pipa i sanitarne keramike.

Stoga ne oklijevajte – uštedite vlastito vrijeme, novac i živce – i nazovite stručnjaka da riješe sve vaše vodoinstalaterske potrebe!