Zašto je Eukanuba najbolji odabir?

Objavljeno: 16.10.2017. 20:03

Zašto je Eukanuba najbolji odabir?
Koju hranu odabrati za kućnog ljubimca?

Vlasnici kućnih ljubimaca sigurno su više puta postavili pitanje: ”Koju hranu da odaberem za svog psa ili macu?” i od poznanika ili trgovca dobili odgovor: ”Tako svejedno, sve su hrane slične samo su cijene različite”… Netočno!

Dozvolite nam da Vas upoznamo s Eukanuba hranom za pse i mačke, proizvodom The Iams Company i kroz prikaz uspjeha nekih od pasa hranjenih tom premium hranom dokažemo da kvaliteta uvijek daje kvalitetu i da je upravo hrana Eukanuba najbolji odabir!

The Iams Company i Eukanuba

Osnovna polaznica djelovanja The Iams Company bila je dobrobit krajnjeg korisnika – kućnog ljubimca. Da bi njihov život bio dug i zdrav, ispunjen zadovoljstvom potrebno je na prvom mjestu hraniti ih kvalitetnom hranom.

Već gotovo 60 godina The Iams Company postavlja standarde u prehrani pasa i mačaka. Razvila je i prva predstavila mnoge prehrambene inovacije od kojih je većina postala važećim standardom koji su potom slijedile druge kompanije za proizvodnju hrane za pse i mačke.

Eukanuba – jedna od vodećih svjetskih hrana za pse već je 15 godina prisutna na hrvatskom tržištu. Ujedno je time i hrana s najdužom tradicijom na ovom području.

U nesumnjivu kvalitetu ove premijum hrane uvjerili su se nebrojeni vlasnici pasa, uzgajivači i veterinari. Na nacionalnim i europskim natjecanjima psi hranjeni Eukanubom često zauzimaju vodeće pozicije.

Evo nekih primjera koji zorno odgovaraju na pitanje ”Zašto je Eukanuba najbolji odabir?”

> Šampioni

> Potražni psi u službi spašavanja unesrećenih

> Psi za otkrivanje mina

> Psi u vojsci i policiji

> Psi vodiči slijepih i slabovidnih osoba

> Humanitarne udruge

Proizvodnja hrane svjetske kvalitete nije samo posao

Velika se važnost pridaje prehrambenoj dobrobiti pasa. Na prehranu koju pruža The Iams Company možete se osloniti. Eukanuba je razvijena u suradnji s veterinarima i usavršavana je desetljećima. Prehrana Eukanubom daje zdrave i zadovoljne pse bilo da su kućni ljubimci, radni psi ili šampioni širom svijeta.

Sva provedena istraživanja vršena u cilju poboljšanja dobrobiti pasa i mačaka osiguravanjem hrane vrhunske kvalitete vršena su uz primjenu humanog tretmana prema životinjama, poštujući sve standarde ustanovljene Aktom SAD-a o brizi za životinje, Američkog resora za agrikulturu i odredbe 86/609/EEC Europske unije.

Proizvode Eukanube pregledajte klikom na:

http://www.md-filtea.hr/hr/collection/Eukanuba.html