NOVO U PONUDI APPLAWS hrana za pse i mačkeApplaws hrana je vrhunski proizvod na području hrane za pse i mačke. Za ovu hranu se ne koriste nusproizvodi životinja kao ni konzervansi. Bez umjetnih boja i okusa. 100% bez glutena. Meso peradi korišteno u proizvodnji dolazi od prirodno hranjenih pilića i potpuno je bez hormona.Applaws je premium proizvod u prehrambenom sektoru mokre hrane. Za ovu hranu se ne koriste umjetne boje, arome, konzervansi, pojačivači okusa, glukoza ili vitamini. Udio mesa u hrani je 75%. 100% bez glutena. Korišteno meso peradi je bez hormona i od pilića iz prirodnog uzgoja. Meso ribe dolazi iz prirodnog ulova.


Applaws suha hrana za pse od visokokvalitetnih sastojaka bez dodataka. Suha hrana se sastoji od 100% prirodnih sirovina. Applaws suha hrana sadrži 75% mesa i bez dodatka žitarica, sadrži puno svježeg voća, povrća i ljekovitog bilja. Rezultat je ukusna i zdrava hrana za pse, koja se savršeno slaže s prirodnim potrebama odraslih pasa malih i srednje velikih pasmina.
Kao i kod svih Applaws proizvoda i ova hrana ne sadrži boje i atraktante, umjetne konzervanse ili pojačivače okusa.
Applaws Adult je hipoalergena hrana, a time i idealna za one koji pate od alergija ili nutricionistički osjetljivih pasa.Applaws je premium proizvod u prehrambenom sektoru mokre hrane. Za ovu hranu se ne koriste umjetne boje, arome, konzervansi, pojačivači okusa, glukoza ili vitamini. Udio mesa u hrani je 80%. 100% bez glutena. Korišteno meso peradi je bez hormona i od pilića iz prirodnog uzgoja. Meso ribe dolazi iz prirodnog ulova.


Applaws suha hrana za mačke je kvalitetna potpuna hrana s udijelom mesa od 80%. Razvijena u suradnji s veterinarima jedinstvena receptura pokriva prirodne potrebe mačaka za mesom. Applaws suha hrana sadrži kvalitetne bjelančevine i proizvedena je bez dodatka žitarica.