Adresa: Trg Mažuranića 13
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4877 888, 01 4877 882 01 4877 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.obrtnici-zagreb.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet:8:15h
Djelatnosti: Udruga strukovna
Ključne riječi: udruženje obrtnika obrtnici
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

74. MODNA REVIJA ZLATNA IGLA ZAGREBA

Tradicionalna 74. Zlatna igla Zagreba i ove godine će se održati u studiju 10. Hrvatske radio televizije Prisavlje 3, 16. listopada 2009. godine uz izravan prijenos na drugom programu HTV s početkom u 21.00 sat.

Na temelju vrlo uspješne prošlogodišnje suradnje i realizacije Zlatne igle, Hrvatska radiotelevizija biti će i ove godine suorganizator i medijski pokrovitelj ove manifestacije čime na najbolji način promovira obrtništvo.

Tradicionalno održavanje zagrebačke obrtničke revije prilika je da se na najvećoj hrvatskoj reviji obrtnika tekstilaca prikažu proizvodi iz radionica ne samo zagrebačkih obrtnika tekstilne djelatnosti i proizvodnje, nego i ostalih hrvatskih gradova, županija i regija.

Scenarijem ovogodišnje revije nastojat će se najkvalitetnije predstaviti s najvišim produkcijskim i estetskim standardima, u skladu sa značajem ovogodišnje priredbe, proizvodi obrtničkih radionica tekstila (dnevne, večernje, vjenčane odjeće, obuće, krzna, kože, šešira, moda za muškarce), postolara, kožne galanterije, zlatara,cvjećara, te frizerska i kozmetičarska djelatnost.

2. ZLATNI RUŽ

Udruženje obrtnika grada Zagreba, Sekcija kozmetičara, i ove godine organizira Zlatni ruž, natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Ove jeseni evidentan je povratak ljubičaste boje za koju kažu da je jedna od najmoćnijih boja, a koja simbolizira kreativnost, eleganciju i otmjenost.

Ovogodišnja tema natjecanja 2.“Zlatni ruž“ je „Dama u ljubičastom“.
Natjecanje će se održati 03. listopada 2009. godine s početkom u 14:00 sati u Udruženju obrtnika grada Zagreba, Trg Mažuranića 13.

Organizatori natjecanja su Udruženje obrtnika grada Zagreba – Sekcija kozmetičara i Obrtničko učilište, a suorganizator Obrtnička komora Zagreb-Ceh frizera i kozmetičara.

O UDRUŽENJU
Udruženje obrtnika grada Zagreba vuče korijene iz 1893. godine kada je s ciljem okupljanja obrtnika, zaštite njihovih interesa i unapređivanja rada obrtnika, osnovan Obrtni zbor u Zagrebu.
Na zemljištu dobivenom od grada obrtnici su svojim doprinosima izgradili Obrtni dom na sadašnjoj adresi te ga koriste od 1910. godine.
Temeljem Statuta Udruženje promiče, usklađuje interese obrtnika i zastupa obrtništvo pred tijelima lokalne samouprave, uprave i drugim tijelima i organizacijama.
Obavezni članovi Udruženja su obrtnici proizvodnih i uslužnih djelatnosti, koji obavljaju obrt na području Grada Zagreba područnih ureda Centar, Črnomerec, Dubrava, Maksimir, Medveščak, Novi Zagreb, Peščenica, Susedgrad, Trešnjevka i Trnje.
Kao dobrovoljni članovi mogu se učlaniti fizičke i pravne osobe koje svojom djelatnošću unapređuju rad i poslovanje obrta.
Obrtnici upravljaju poslovima Udruženja preko svojih predstavnika po načelu demokratskog odlučivanja i uzajamne odgovornosti.
Udruženje obrtnika grada Zagreba broji cca 9 000 članova koji su prema djelatnostima organizirani u sekcije: automehaničari, autostruke, cvjećari, četkari, čistači prozora, dimnjačari, električari, fotokopiranje, prijepis i umnožavanje, fotografi, frizeri, građevinari, instalateri centralnog grijanja i klimatizacije, intelektualne usluge, kemijski čistači, kišobranari, klobučari i kapari, knjigoveže i kartonažeri, kozmetičari, krojači, krznari, limari i vodoinstalateri, mesari, metalci, optičari, pekari, plastičari, plinoinstalateri, postolari, precizni mehaničari, rtv mehaničari, soboslikari, ličioci i pismoslikari, staklari, stolari, tapetari, torbari, urari, videotekari i zlatari.
Stručna služba Udruženja obrtnika grada Zagreba pruža obrtnicima stručnu i savjetodavnu pomoć prilikom:
• otvaranja obrta,
• poslovanja obrta,
• informiranja u svezi izmjene i primjene novih propisa,
• organizacije zajedničkog nastupa na sajmovima u zemlji i inozemstvu,
• prijema naučnika, licenciranja radionica i obrazovanja za potrebe obrtništva,
• organizacije stručnih, specijaliziranih seminara i tečajeva,
• kontakata s inozemstvom i posjeta specijaliziranim sajmovima i dr.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4877 888, 01 4877 882 01 4877 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.