PROFESIONALNOM PREVODITELJSKOM USLUGOM DO USPJEŠNE KOMUNIKACIJE

Globalno širenje informacija i razvoj novih načina komunikacije učinili su cjelokupnu povezanost čovječanstva boljom nego ikad. Sve veća potreba za komunikacijom dovodi i do neizbježnog korištenja drugih jezika, uključujući i one s kojima nismo upoznati, gdje posebnu ulogu igra potreba za prevođenjem. Prevođenje je postalo svakodnevni i neizbježan proces sadašnjice, osobito u granama poslovanja i obrazovanja.

Tvrtke sve više angažiraju profesionalne prevoditelje za prijevode svojih internetskih stranica, kataloga, brošura, ugovora, uputa za uporabu kao i natječajne dokumentacije jer su prevedeni materijali njihov izravan kontakt s potencijalnim kupcima i klijentima. Kupci često procjenjuju tvrtke na temelju tekstova koje čitaju. To je prvi kontakt koji ostvaruju s dobavljačem proizvoda ili usluga. Zato je vrlo važno da prijevod bude lako razumljiv i jednostavan za čitanje, a istovremeno u skladu s terminologijom određene struke. Svaki stručno izrađeni prijevod također mora odgovarati svim pravilima jezika na koji se prevodi.

Osim prijevoda poslovne dokumentacije i stručnih tekstova prevode se i osobni dokumenti kao što su vjenčani listovi, diplome, prijepisi ocjena, potvrde o radu, životopisi i slično. I ovdje je vrlo važna preciznost u izradi prijevoda.
Neke prijevode potrebno je ovjeriti potpisom i pečatom ovlaštenog prevoditelja, tj. stalnog sudskog tumača kako bi se potvrdila istovjetnost prijevoda s izvornim tekstom.

Profesionalne prevoditeljske tvrtke specijalizirale su se za pružanjem usluga prevođenja kako bi ispunile sve zahtjeve kvalitetnog prevođenja.

Ako ste u potrazi za

● vrhunskom uslugom prevođenja
● uslugama sudskih tumača
● profesionalnom lekturom
● jezičnom redakturom
● lokalizacijom softvera
● grafičkom obradom teksta

                         

obratite se profesionalnoj prevoditeljskoj tvrtki VERBA koja zapošljava veliki broj kvalificiranih prevoditelja i sudskih tumača i dugogodišnje iskustvo, a nalazi se u samom središtu Zagreba na adresi Gajeva 23.

Cjeloviti tim prevoditelja, jezičnih redaktora, lektora, ovlaštenih sudskih tumača i DTP stručnjaka VERBA CENTRA sve obavlja za vas. Ako vam je potreban brz i stručan prijevod ili ovjera ovlaštenog sudskog tumača, svoju ponudu možete zatražiti putem web obrasca na njihovoj stranici ili izravno putem e-pošte: info@verba.hr u čijem ćete odgovoru dobiti navedenu cijenu odmah nakon dostave tekstova ili dokumenata na uvid.

Glavni slogan VERBE ‘Brzo, pouzdano, ispravno’ odražava glavne ciljeve kvalitete koje je tvrtka postigla: brza reakcija na sve upite zainteresiranih korisnika, brza isporuka naručenih usluga, pouzdanost u pogledu svih dogovorenih uvjeta i ispravnost s obzirom na preciznosti i točnosti prijevoda i ostalih usluga u skladu s pravilima struke.