Adresa: Mesnička 37-glavni ured, Bukovačka cesta 218a-podružnica
10000 ZAGREB
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
098 319 420 098 319 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.oikumena.hr/hr/o-nama/

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: prevođenje - simultano prevođenje - sudski tumač za ruski jezik - sudski tumač za ruski jezik - ovjereni prijevod na ruski - usmeni prijevod na ruski - ruski engleski prijevod - usmeno konferencijsko prevođenje na ruski i engleski - tečaj ruskog jezika - poduka iz ruskog jezika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama O OIKUMENI

Zovem se Maria. Rođena sam u Moskvi, tamo sam odrasla, studirala , diplomirala na Moskovskom Sveučilištu (fakultet Povijesti) i počela raditi. U 90-tim  puno sam putovala po svijetu, nekoliko  godina živjela sam  u Švedskoj, u SAD,  ali našla sam novi dom ovdje, u Hrvatskoj.


Prije nekoliko godina, kada sam već počela razmišljati o otvaranju svoje firme, položila sam ispit za sudskog tumača za ruski jezik. Sada mogu raditi i ovjerene prijevode, ako klijent to zahtjeva.

Svoju firmu nazvala sam
Oikumena (Ekumena). Sviđa mi se taj starogrčki pojam, koji znači naseljeni dio svijeta. Sada je to naš planet, cijeli svijet u kojem živimo, bez granica i podjela prema nacionalnosti ili vjeri.

Moj rad kao prevodioca upravo pomaže rušiti granice i uspostavljati razumijevanje između ljudi. Moskovsko sveučilište dalo mi je vrhunsko obrazovanje, a dok sam putovala i radila u mnogim državama svijeta stekla sam iskustva koja mi pomažu sada.
Radim s mnogim hrvatskim i stranim tvrtkama, prevodim za Vladu RH, za Grad Zagreb, prevodim u kabini na međunarodnim konferencijama. 
Imam i odličan tim stručnjaka koji mi pomaže po potrebi.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 319 420 098 319 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.