OCIJENI

POP UP Alu Economy

0 pregleda/dan | Objavljeno: 17.04.2024. 15:21

Sklopivi šator od laganoga Aluminija!

Konstrukcija od antikorozivnog aluminija – noge izrađene od četverokutnog profila debljine 32 mm.

Otporni poliester “PES 300” – 100% vodootporan.

Paviljon je posebno fleksibilan i jednostavan za transport i privremene upotrebe.

Ovaj visokokvalitetni sklopivi paviljon idealan je za transport. Zahvaljujući aluminijskom okviru, on je posebno lagan i može se lako transportirati u priloženoj transportnoj torbi. Za visoku razinu stabilnosti, aluminij je posebno obrađen postupkom anodiziranja i samim tim je 15 puta jači od klasičnog aluminijskog materijala. Noge imaju robustan kvadratni profil promjera cca. 32 mm s debljinom stijenke od oko 1 mm.

Krovne cijevi su na mjestima spajanja povezane pomoću čvrstog najlonskog materijala – svi dijelovi su zamjenjivi. Škarasti mehanizam omogućuje brzo sastavljanje i demontažu paviljona. Krovna cerada izrađena je od cca. 300 g / m² poliestera sa slojem od PVC-a. Bočne stranice se mogu brzo pričvrstiti. Sklopivi paviljon Alu Economy je podesiv na 5 visina (ulazna visina do 210 cm).

www.moj-sator.com/proizvod/pop-up-alu-economy/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI