Adresa: Draškovićeva 30
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 4880 324 01 4880 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/pages/category/Shopping---Retail/Staklana-480661868753206

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8,00-20,00 sub: 8,00-15,00
Djelatnosti: Kuhinja - namještaj, oprema, posuđe i pribor
Catering, priprema i dostava hrane
Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Ključne riječi: kristal, čaše, boce, vaze, zdjele, lonci, tave, pekači, pribor za jelo, tanjuri, servis za jelo, termos posude, pribor za dekoriranje, kalupi za kolače, hrana, hrana bez glutena, smjese za kolače, specijalne čokolade, sirovine za izradu domaćeg sladoleda, tjestenina, brašno, riža, paste, umaci, začini
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo specijalizirana trgovina za pribor za kuhanje, noževe, pribor za pečenje, tanjure i čaše, kao i sirovine i začine za kuhanje.

Mi poznajemo karakteristike svih različitih materijala koji se koriste za proizvodnju posuđa i predmeta koje prodajemo i možemo objasniti zašto i kako će svaki proizvod kupljen kod nas, raditi najbolje za vas.


Možemo vas voditi kroz izradu liste izbora (želja) koju ćete prilagoditi svom proračunu, a da na kraju i izazovete kompliment vašem kuhanju i stilu posluživanja. Nudimo Vam jedinstvene uštede pri kupovini kvalitete i brendova iz našeg dućana.
Staklana i hrana ima najveći izbor svih brendova s nevjerojatnim cijenama i popustima.

Naš široki izbor robe temelji se na proizvodima s vrijednošću, kvalitetnom posuđu, zabavnim gadgetima za kuhinju i život, te sezonskim stvarima za sve vas, od profesionalnog kuhara, uviđavnog kuhara u domaćinstvu do kuhara početnika.

S ponosom ističem da nalazimo najbolje za vas u klasi svakog proizvoda iz ponude. Vaše zadovoljstvo naš je cilj. Uvijek ćemo raditi s vama i za vas kako bi postigli rezultate koje očekujete od svoje kupnje.

Staklana nastoji ponuditi našim kupcima jedinstven doživljaj kupovine, onaj koji zahtijeva upotrebu svih 5 osjetila.
Kada uđete kroz vrata odmah možete vidjeti nevjerojatne prikaze izlaganja robe – oni se stalno mijenjaju s naglaskom na najnovijim proizvodima koji su dostupni, kao i pokazivanje sezonske robe.

Potičemo vas na dodir, uzmite i držite posudu i/ili noževe koje želite kupiti kako bi bili sigurni kako vam drška leži u ruci, da osjetite njegovu težinu.

Potičemo naše prodajno osoblje da se uključi u razgovor s vama kako bi čuli što vam je potrebno i kako bi vam pružili odgovarajuće upute u odabiru proizvoda koji će vas zadovoljiti.
Zadnja  2 osjetila – miris i okus – postižu se kroz niz naših prezentacija, demonstracija i degustacija.

Koncept staklane je omogućiti kvalitetnu i profesionalnu opremu za kuhanje svim kuharima od početnika, amatera do profesionalaca. U radu znanjem i iskustvom nastavljamo se na najdugogodišnju trgovinu staklane iz centra grada.
Preseljenjem poslovanja na novu lokaciju i proširenjem ponude tvrtka opskrbljuje kafiće, restorane i hotele, centre za njegu, vrtiće, škole i kulinarske stručnjake ne samo u Hrvatskoj, već i u Italiji, Francuskoj i Švicarskoj...

Nudimo Vam stručne savjete i izvanrednu vrijednost na najvišoj kvaliteti i njaboljem izboru osnovnih i specijalnih pribora za kuhanje, noževa, pribora za pečenje, pomagala za ukrašavanje kolača, kuhinjskih alata i stolnog pribora od tanjura, čaša, do pribora za jelo.
Od nedavno otvoren je i novi odjel unutar dućana sa različitom hranom, od začina izabranih diljem svijeta, neuobičajene i specifične hrvatske tjestenine, preko bezglutenske hrane, obogaćene hrane ili pak hrane određenog geografskog podrijetla (japanska, kineska, tajlandska, indijska), pa sve do sirovina za proizvodnju kolača, sladoleda ili vrhunskih koktela ili gotovih top slastičarsko-pekarskih proizvoda.

Radujemo se vašem dolasku!


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4880 324 01 4880 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.