Pružite Vašem tijelu njegu kakvu zaslužuje

Objavljeno: 20.2.2019. 12:55

Uz njegu lica, svaka žena zaslužuje i njegu tijela kako bi se osjećala zadovoljno u vlastitoj koži. Postoje brojni uređaji koji Vam to omogućuju i olakšavaju Vam brigu o Vašem tijelu. Bilo da želite skinuti masne naslage, smršaviti, eliminirati celulit ili odstraniti toksine, postoje uređaji i oprema koji Vam znatno olakšavaju taj posao.

Alerion DT grupa kao ekskluzivni zastupnik renomiranih europskih proizvođača opreme i uređaja koja se koristi za njegu lica i tijela omogućuje Vam da koristite samo najbolje uređaje i opremu za njegu i tretmane tijela. Također, ako ste kozmetički salon, estetska klinika ili spa centar zasigurno ćete u našoj širokoj ponudi proizvoda pronaći ono najbolje za Vas.

Kako bismo Vam olakšali odluku i izbor u nastavku predstavljamo nekoliko naših uređaja za tretmane tijela:
  • RMF 1

 
  • Dermomasažer
 

 
  • Ultrazvučna liposukcija
 

 
  • Osmolipo
 

Ono što posebno želimo naglasti jest osim da ste nam Vi kao kupac i korisnik naših proizvoda na prvom mjestu, trudimo se pomoći Vam savjetom oko nabave optimalne opreme, marketinškom podrškom, edukacijama te potpunom servisnom i tehničkom podrškom. Kod nas u Aleriod DT grupi možete na jednom mjestu pronaći sve što Vam treba te si time uštedjeti vrijeme i novac.

Svakako nas posjetite i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda jer prodaja uređaja za nas nije kraj odnosa sa našim kupcima nego tek početak jedne divne suradnje.