Podarite svom licu ljepotu o kojoj ste oduvijek maštali

Objavljeno: 8.11.2018. 10:18

Svaka žena sanja o savršeno njegovanom licu bez ožiljka, akni, bora i drugih nepravilnosti. Od sada je i to moguće. Koliko puta ste se pogledali u ogledalo i pomislili kako niste zadovoljni Vašim licem iako ga njegujete. Zasigurno ste probali brojne preparate i metode održavanja kože Vašeg lica mladom i lijepom. Alerion ima rješenje za Vas.Svakako bi iz naše raznovrsne ponude istaknuli LPG tretmane lica. Nova LPG metodologija procjene razvijena je u suradnji s Odjelom za dermatologiju Sveučilišne bolnice u Besanconu u Francuskoj. Nakon inicijalne procjene, započinje se sa setom tretmana koji se rade dva puta tjedno. Samo neki od rezultata s kojima ćete biti oduševljeni su:
  • vraćanje gustoće koži za prirodni učnak volumena
  • udvostručivanje prirodne hidratacije kože
  • smanjivanje bora i linija
  • učvršćivanje kože za prirodni učinak liftinga
  • smanjivanje podbuhlosti i tamnih krugova oko očiju
Uz LPG tretmane lica tu je još i Arkana kozmetička linija je ono što svaka žena treba za ljepotu lica. Arkana kozmetičku linija inovativna je dermokozmetička profesionalna linija namijenjena centrima ljepote i dermatološkim klinikama koju karakterizira najviši postotak jedinstvene koncentracije aktivnih sastojaka za stvarno pomlađivanje i obnavljanje kože s rezultatima sličnim estetskoj medicini.Alerion DT grupa d.o.o. ekskluzivni je zastupnik renomiranih europskih proizvođača uređaja, profesionalne kozmetike i opreme koja se koristi za njegu tijela i lica u estetici i estetskoj medicini. Dođite i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda jer nam je glavni cilj zadovoljan kupac koji nam se uvijek s radošću vraća.
Prodaja uređaja nije kraj našeg odnosa s kupcima, nego tek početak suradnje koju održavamo kroz cijelo vrijeme njihova korištenja naših uređaja.