LIJEPO I UGODNO LICE PRVI JE KORAK DO NOVE SURADNJE!

Objavljeno: 20.10.2017. 9:09

Lice i dijelovi lica prvo je što mnogi od nas prvo zamijete na drugim osobama. Prilikom upoznavanja sa osobom rijetko kad ćete zapamtiti kakvu je odjeću imala na sebi. Vjerovatno ćete zapamtiti njeno lice. Upravo zbog toga važno je njegovati svoje lice. Prirodna ljepota širok je pojam koji označava zapravo ljepotu koju smo nasljedili od svojih roditelja. Ipak, često se može utjecati na samu prirodnu ljepotu.Tretman lica je kompleksan tretman koji uključuje nekoliko koraka:

  • Identifikacija problema kože
  • Upoznavanje sa životnim navikama klijenta
  • Upoznavanje sa prošlim načinima vođenja brige o koži
  • Slušanje želja i ciljeva osoba
  • Predstavljanje krajnih rezultata

EndermoSpa centar u njezi lica nudi široki izbor tretmana, aparativnih i manualnih, a u svom odabiru paze da iza svih tretmana postoje studije koje su dokazale njihovu učinkovitost. Svaki uređaj pažljivo je odabran zbog svojih naprednih tehnoloških karakteristika i metoda koje kožu stimuliraju na prirodan, neinvazivan način, a kozmetika koju koriste proizlazi iz najnovijih kozmetoloških istraživanja, oslobođena svih štetnih sastojaka, s aktivnim tvarima čija je glavna karakteristika stimulacija prirodnih procesa kože, a ne njihovo uljenjivanje.

Guinot profesionalnu liniju koju koriste u svojim tretmanima lica već su odavno prepoznale žene širom svijeta. Tajna uspješnosti Guinot tretmana je u:
  • Snažnim prirodnim aktivnim sastojcima čija sinergija, uz stručan odabir terapeuta, daje učinkovite i brze rezultate.
  • Proizvodi koji se koriste kombiniraju se prema tipovima i karakteristikama kože, pristup je visoko invidivualan i svaka žena dobija tretman skrojen upravo prema njezinim potrebama.
  • Žene s vrlo osjetljivom kožom po prvi puta mogu se podvrći snažnim anti-age tretmanima ili tretmanima zatezanja opuštene kože, bez straha da će im lice dodatno reagirati – naprotiv, u sklopu tretmana, upotrijebit će se i oni proizvodi koji će dodatno smiriti kožu i pomoći joj da se osnaži i oporavi.
  • Guinot je postao potpun odgovor za sve probleme kože. Guinot tretmani mogu biti samo manualni – kozmetički, za sve one koje uživaju prepustiti se nježnom, stručnom dodiru iskusnih terapeuta, ali i aprativni, jednako tako neinvazivni, ali sa snažnim, dubinskim djelovanjem.
  • Završni dodir svakog tretmana lica je i pomoć klijentici u odabiru pravilne kućne njege. Žene koje njeguju svoje lice znaju da ta njega mora biti svakodnevan i znaju  koliko je važno odabrati pravilnu kremu i serum koji će dodatno pomoći zadržati i optimizirati rezultate. Guinot nudi široki izbor krema za kućnu njegu koje spadaju u sam svjetski vrh visokokvalitetne kozmetike, a terapeuti će svojim kllijentima, nakon što su upoznali sve


EndermoSpa centar u njezi lica nudi široki izbor tretmana, aparativnih i manualnih, a u svom odabiru paze da iza svih tretmana postoje studije koje su dokazale njihovu učinkovitost. Svaki uređaj pažljivo je odabran zbog svojih naprednih tehnoloških karakteristika i metoda koje kožu stimuliraju na prirodan, neinvazivan način, a kozmetika koju koriste proizlazi iz najnovijih kozmetoloških istraživanja, oslobođena svih štetnih sastojaka, s aktivnim tvarima čija je glavna karakteristika stimulacija prirodnih procesa kože, a ne njihovo uljenjivanje. Guinot profesionalnu liniju koju koriste u svojim tretmanima lica već su odavno prepoznale žene širom svijeta, a u kolijevci ljepote, Francuskoj, najveći postotak prestižnih salona koristi upravo tu liniju.