Donosimo 4 koraka kako održavati obojenu i ispucalu kosu

Objavljeno: 20.12.2018. 16:00

Kosa je ukras na ženi i stoga je potrebno redovito je njegovati kako bi uvijek bila zdrava, sjajna i lijepa. U frizerskom salonu V&M pobrinut ćemo se da Vaša kosa uvijek bude lijepa i njegovana.U nastavku Vam donosimo nekoliko koraka ka zdravoj kosi:
  • Prvo što je potrebno jest dobro i temeljito oprati vlasište. Znamo i sami koliko se samo masnoće nakuplja na tom mjestu.
  • Koristite prave prearate za kosu. OLAPLEX - spas za ispucalu obojenu kosu. Bitan je korak ka savršenoj kosi svakako pravi preparat koji će je takvom i učiniti. U frizerskom salonu V&M  koristimo stoga OLAPLEX - inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama Vaše kose. Ovo je zaista revolucija u njezi kose. Posvijetlite se. Krenite korak dalje bez narušavanja integriteta kose. Koloristi su konačno oslobođeni straha od oštećene kose i mogu sa užitkom raditi ono što vole. Prilikom svakog korištenja ovog preparata, popucane kose sve je manje.
  • Sljedeći je korak Vaša četka. Koristite one sa oblim vrhovima, Vaša kosa bit će Vam zahvalna.
  • Zadnji, ali ne i najmanje bitan korak jest nanošenje ulja, kreme ili spreja na kosu. Oni svakako služe za termalnu zaštitu pa ih nanesite prije sušenja, kovrčanja ili peglanja kose.
Posjetite frizerski salon V&M jer je iza nas 20 godina iskustva i zadovoljnih klijenata. Redovito se educiramo i pratimo svjetske trendove te nastojimo pratiti sve novitete na području proizvoda i aparata za kosu. Posjetite nas i prepustite se u sigurne ruke našeg stručnog osoblja te odite nasmijani i zadovoljni u nove pobjede.