Adresa: Ribnjak 40
10000, Zagreb
Telefon:
01 4828 060 01 4828 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://haa.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Državni fond, agencija, zavod, ured, komora
Ključne riječi: autorsko pravo – zaštita autorskog prava - zastupanje u ostvarivanju autorskog prava – deponiranje autorskog djela – pohrana autorskog djela – potvrda - potvrda o vlasništvu – potvrda o deponiranju - dokaz o autorskom pravu - savjetovanje – pravno savjetovanje – industrijsko vlasništvo – zaštita industrijskog vlasništva - žig - trademark – logo – brand - dizajn - industrijski dizajn – patent – patentna prijava – prijava žiga – prijava logotipa – zaštita branda – slikari – kipari – fotografi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Hrvatska autorska agencija – CIV d.o.o. specijalizirana je agencija za ostvarivanje i zaštitu autorskih prava iz svih područja kreativnog stvaralaštva na području Republike Hrvatske.

Tradicija postojanja još od 1955. pozicionirala nas je kao vodeću agenciju koja se bavi ostvarivanjem autorskih prava, ne samo u Republici Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji. Kao takvi, osiguravamo pravno uporište i omogućavamo zaštitu prava autorima iz svih područja kreativnog stvaralaštva na području Hrvatske i Europe, te aktivno radimo na podizanju svijesti o važnosti poštivanja i ostvarivanja prava intelektualnog vlasništva na svim razinama.

HAA-CIV d.o.o. posreduje pri ostvarivanju prava korištenja autorskih djela domaćih autora u tuzemstvu i inozemstvu, kao i inozemnih autora u Republici Hrvatskoj, pruža pravne savjete i pregovara u ime autora, odnosno drugih nositelja prava.

Korisnici usluga HAA-CIV d.o.o. brojne su ugledne javne i privatne institucije koje u svom radu koriste autorska djela i druge intelektualne tvorevine, kao i pojedinci - autori, iz svih područja znanosti, umjetnosti, književnosti, izumitelji i drugi kreativni stvaratelji.

HAA-CIV d.o.o., između ostalih registriranih djelatnosti, radi i deponiranje (pohranu) autorskih djela iz svih područja znanosti, umjetnosti i književnosti. Pohrana se vrši u svrhu osiguranja materijalnog dokaza o vlastitom autorstvu, te na taj način autori dobivaju vjerodostojnu potvrdu o postojanju vlastite intelektualne tvorevine, čime na posredan način štite svoja prava, kako u daljnjem postupanju u vidu plasmana djela, tako i u slučaju povrede istih, u postupcima mirnog rješavanja sporne situacije, odnosno pred nadležnim institucijama.

HAA-CIV d.o.o. također pruža i escrow uslugu pohrane izvornog programskog koda (software source code escrow) te je za potrebe pružanja ove usluge opremljena sigurnosnim sefovima i adekvatnom opremom.

Uz gore navedeno, nudimo i uslugu sastava, kao i kontrole izvršenja autorskih ugovora između autora i korisnika, uz isplatu autorskih honorara, te obračun i isplatu svih potrebnih zakonom propisanih davanja posredstvom naše Agencije.

Uz razgranatu mrežu stručnih suradnika sa kojima imamo dugogodišnju uspješnu suradnju nudimo kompletan servis cjelokupne zaštite intelektualnog vlasništva te vodimo brigu o zaštiti i održavanju prava industrijskog vlasništva (patentna i trademark zaštita).

Za više informacija slobodno nam se obratite putem e-maila, ili posjetite našu internet stranicu www.haa.hr.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4828 060 01 4828 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.