Adresa: Pantovčak 115 - 117
10000, Zagreb
Telefon:
01 4835 351 01 4835 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://srceko.com/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - Petak: 7:30 - 17:00
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Edukacija i obrazovanje za djecu
Znanstvena ustanova, institut
Ključne riječi: dječji vrtić - predškolski odgoj - programi - stručno razvojni centar - obrazovanje - čuvanje djece - poticanje samostalnosti - didaktičko učenje - senzoričke vježbe -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu AKADEMIJE MONTESSORI - DJEČJI VRTIĆ SRČEKO.

Tko smo mi?
Privatni montessori dječji vrtić osnovan je 1997. godine i radi po nacionalno i međunarodno verificiranom Montessori programu.

Gdje smo mi?
Vrtić je smješten u posebno pripremljenom prostoru lijepih obiteljskih kuća na Pantovčaku 115-117, ukupne površine od 850 m2 s dvorištem u sklopu kojeg se nalaze cvjetnjak, povrtnjak i dječja igrališta s njihaljkama, toboganima i ostalim spravama za poticanje psihomotoričkog razvoja. Vrtić pohađa stotinjak djece u dobi od 1 do 7 godina za koje se brinu posebno educirani odgojitelji, kao i veliki tim stručnih suradnika.

Zašto Montessori?
MONTESSORI PEDAGOGIJA vrlo je cijenjena i prihvaćena u cijelom svijetu, a posebno i u Hrvatskoj. Kako Montessori pedagoška koncepcija u svom središtu ima dijete, tako program DV Srčeko polazi od djeteta i njegovih potreba, te osigurava brižljivo pripremljenu poticajnu okolinu u kojoj svako dijete može biti slobodno kako bi neometano razvijalo sve svoje potencijale i talente.

VIZIJA
Svrha našeg rada je da putem Montessori filozofije i programa osiguramo poticajnu okolinu u kojoj svako dijete može biti slobodno i razvijati se individualno i prirodno, te postupno ostvarivati sve svoje potencijale i talente.

MISIJA
Montessori pristupom u ranom odgoju i naobrazbi osposobljavati djecu za samostalan i odgovoran život te za poštivanje osnovnih ljudskih vrijednosti, suradnju, zajedništvo i toleranciju.
CILJ
Stoljetna tradicija je naše ishodište, vrhunska kvaliteta je naše polazište, sretno dijete je naš cilj.
STRATEGIJA
Suvremenim programom i individualiziranim pristupom nastojimo primjenjivati načela, metode i djelatnosti koje će kod svakog djeteta rezultirati razvojno i poticajno na svim područjima njegove osobnosti. Provodimo odgoj za mir.

Za detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4835 351 01 4835 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.