Samo najbolje za Vašu kožu

Često zaboravljamo kako je koža naš najveći organ, koji je zadužen za mnoge funkcije kako bi naš organizam pravilno funkcionirao poput regulacije tjelesne temperature, proizvodnje vitamina D te nas štiti od gubitka vlage i vanjskih utjecaja. Zato je važna redovita i pravilna njega kože kako bi ona ostala zdrava i mladolika.

Razni vanjski utjecaji poput hladnoće, topline, vjetra, sunčevih zraka, kemikalije, tvrdih sapuna i deterdženata oštećuju vašu kožu. Dolazi do smanjenja sloja hidrolipida i masnih kiselina zbog čega koža postaje suha, a suha koža podložna je borama, pucanju i ljuštenju, što dodatno postaruje kožu.

Stoga je važno pronaći proizvode za njegu kože, no nisu svi proizvodi kvalitetni i dobri za vašu kožu. Zato pri izboru proučite sastojke jer kemikalije koje se nalaze u proizvodima mogu dodatno oštetiti vašu kožu, ali i zdravlje.

       

Najbolji izbor su proizvodi na bazi organskih sastojaka koji uključuju vitamine i hranjive tvari, kao što su Mirati organski proizvodi koji će vašoj koži dati potrebnu hidratizaciju i elastičnost. Ono što ove proizvode čini boljima od drugih je ghee maslac jer je po svom sastavu najčišća masnoća koja ima sposobnost prodiranja u sve dijelove tijela te vezanja i neutraliziranja toksina.

Ghee maslac
  • Bogat vitaminima A, D, E i K.
  • Pomaže apsorpciji vitamina, minerala i biljnih sastojaka kroz kožu te je čini lijepom i zdravom.
  • sadrži antioksidanse koji usporavaju starenje stanica kože  smanjujući tanke linije i bore te povećavaju elastičnost kože.
  • Ima sposobnost prodiranja kroz kožu u krvotok kojim ulazi u sve dijelove tijela, hrani ih sadržanim vitaminima te veže i neutralizira toksine u organizmu.
  • Sadrži blagotvorne linolnu i laurinsku kiselinu. Linolna kiselina djeluje protuupalno, smanjuje bubuljičavost i zadržava vlagu u koži, a laurinska kiselina sprječava rast bakterija i gljivica.
                                                     
 
Tretman sa Mirati kozmetikom omogućuju obnovu lipidske komponente unutar rožnatog sloja jer koža ubrzano počinje primati lipide sadržane u formulaciji Mirati proizvoda. Sve ovo omogućuje da rožnati sloj ponovno dosegne svoju prirodnu sposobnost zadržavanja vlage, održavajući pravilan nivo hidratacije te da se koža dubinski nahrani, osvježi i obnovi.

                                   

Mirati proizvodi imaju certifikat ECOCERT, koji garantira upotrebu isključivo prirodnih sastojaka, od kojih Mirati sadrže 99,3 posto. Ekskluzivni uvoznik i distributer za Hrvatsku je Edicta Pharm d.o.o. Stoga ne čekajte već odaberite neki od Mirati proizvoda (dnevna i noćna krema, gel za čišćenje lica, gel za tuširanje, krema za ruke i losion za tijelo)  ovisno o vrsti i stanju vaše kože, kako bi ona uvijek bila zdrava i mladolika. Sve dodatne informacije potražite na adresi Klaićeva 62.