OCIJENI

Maska za lice od bijele gline (kaolin)

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.02.2019. 10:24

Prirodno lijepa za 10 minuta Želite zablistati za 10 minuta. Nije problem kada u svojoj kućnoj apoteci imate gline. Gline su sjajan izbor kada govorimo o maskama za lice. Maska od glina izvlače toksine, produkte metabolizma a istovremeno koži daje oligoelemente (poput cinka, željeza, mangana….). Dobre su za sve tipove kože i ne zaboravimo naglasiti važan podatak sve maske su ujedno i piling jer blago uklanjaju mrtve stanice kože. Danas ćemo opisati masku sa Kaolinom ili bijelom glinom. Kaolin je bijela do prljavo bijela praškasta tvar bez mirisa. Koristi se za maske za suhu kožu, sklonu iritacijama i osjetljivu kožu.
Recept:
Kaolin pomiješajte sa hidrolatom ruže (ili hamamelisa) i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu gustoće pudinga. U zasebnoj čašici pomiješajte biljno ulje konoplje i argana i 2 kapi palmarose i zatim pomiješajte sa mješavinom kaolina i hidrolata. Nanesite na očišćeno lice i držite 10 do 15 minuta. Isperite u mlakoj vodi. Slobodno se divite svojoj novoj, prekrasnoj, blistavoj koži. Maska za lice za kratko vrijeme koži vraćaju sjaj i vitalnost a koža je na dodir baršunasta i meka. Nakon ovakvih maski puder Vam više nije potreban. Bijelu glinu ili kaolin može kupiti u Bio Terri, Vlaška 7, Zagreb

www.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI