OCIJENI

„Duo Pack Green Balance + Reishi“ AKCIJA -50% u bio terri, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 07.04.2014. 11:09

Poštovani,
Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo o početku akcije proizvoda

Green Balance + Reishi
DUO PACK

Akcija traje do isteka zaliha!
Green Balance 159,00 kn
Reishi 189,00 kn

348,00 kn minus 50% = 174 kn DUO PACK
50% popusta na

GREEN BALANCE
Koncept faktora pH poznat je već tisućama godina i zasniva se na teoriji da je čovjekovo zdravlje direktno povezano i ovisi od toga na kojem nivou kiselosti odnosno lužnatosti je tijelo. Ukoliko je tijelo previše kiselo, tj. ne postoji balans, tada dolazi do poremećaja koji se manifestiraju u obliku velikog broja oboljenja.
Anti-fiziološkim načinom prehrane (pretežno hranom koja zakiseljuje) i fizičkom neaktivnošću tijelo stvara kiselu sredinu slabo opskrbljenu kisikom.
Stanična kiselost istiskuje kisik, a pomanjkanje kisika u stanicama stvara kiselu sredinu.
Dr. Warburg, dobitnik Nobelove nagrade, je rekao: "Pomanjkanje kisika i kiselost su dvije strane iste medalje: ako netko ima jedno, ima i drugo". Ako imate previsoku kiselost, automatski će vam nedostajati kisika u organizmu; ako vam nedostaje kisika imat ćete zakiseljen organizam. Kisela sredina je sredina bez kisika. Alkalnost organizma ovisi o tome što jedemo. Da biste se ispravno hranili, osigurajte si 60% alkalnu prehranu i izbjegavajte proizvode koji su u većini kiseli.
Mišljenja stručnjaka
"Sve takozvane prirodne smrti nisu ništa drugo nego terminalna točka zasićenosti tijela kiselošću", - George W. Crile iz Clevelanda, jedan od najpriznatijih kirurga na svijetu.
"Nisu važna bezbrojna imena bolesti, nego činjenica da one sve proizlaze iz osnovnog uzroka: previše kiselosti u tijelu." - Dr. Theodore A. Baroody, knjiga "Alkaliziraj ili umri"
"Povećana zakiseljenost organizma uzrok je svih degenerativnih bolesti. Ako dođe do poremećaja ravnoteže i organizam započne skladištiti kiselost i toksine u većoj mjeri nego što ih može izlučiti, onda se javljaju bolesti." - dr. Robert O. Young.
Green Balance je koncentrirana alkalna superhrana, takozvana „zelena“ formula. Uz Green Balance vaše tijelo će dobiti važne esencijalne hranjive tvari koje pružaju optimalnu podršku za održavanje vitalnosti.
Sastav Green Balance
Organska lucerna, artičoka, mlado lišće organskog ječma, cikla, gorka dinja, organska klorela, gotu kola, bundeva, organska spirulina, mlado lišće organske pšenice, limun, citrus aurantium.

Prednosti uzimanja Green Balance-a:
• Svakodnevno vraća ravnotežu i vitalnost organizmu te utječe na sprečavanje razvoja različitih poremećaja
• Mješavina 12 visoko potentnih biljaka pažljivo odabranih, međusobno izbalansiranih
• Ne sadrže konzervanse, boje, aditive
• Sastojci su iz certificiranog organskog i kontroliranog uzgoja
• Jednostavno se miješaju s drugom funkcionalnom hranom
• Sastojci se lako apsorbiraju u organizam
Primjena
Zdravog, osvježavajućeg i prirodnog okusa, uz odličnu topivost, Green Balance se izvrsno primjenjuje kao samostalni „zeleni“ dodatak prehrani, može se upotrijebiti u kapsulama ili kao funkcionalni sastojak napitka.
Odlično pojačava hranjivost i okus raznim frapeima.
Green Balance je 100%-na superhrana, dodatak prehrani bez ikakvih aditiva ili punila.
Green Balance
jedinstvena mješavina 12 snažnih alkalizatora - biljaka, voća, povrća!

REISHI – GANODERMA LUCIDUM
Reishi gljive se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini već više od 4.000 godina. Kineski naziv Lingzhi znači "biljka duhovne potencije". Japanski naziv za Reishi je Mannentake, što znači "10.000 godina stara gljiva". Reishi je superiorna biljka koja se može uzimati dugotrajno bez ikakvih nuspojava. Reishi se od davnina kineske civilizacije konzumirao kao sredstvo protiv starenja, za razne zdravstvene probleme te u prevenciji mnogih bolesti, uključujući i rak.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI