Adresa: Martićeva 67/1
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
099 6383 603 099 6383 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://quantum-somatics.com/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 17 ili po dogovoru
Djelatnosti: Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Ključne riječi: pregled organa - jačanje imuniteta - detox organizma - preventivni pregledi - sprječavanje bolesti - jačanje cirkulacije - čišćenje od parazita - prisutnost bakterija - Escherichia coli - pronalazak bakterija u organizmu - analiza svih organa u tijelu - edukacije o patogenima - terapija frekvencijama - Biostar NLS
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Quantum Somatics d.o.o., tvrtka specijalizirana za liječenje frekvencijama otvorila je svoj prvi ured u Zagrebu.

Tvrtka nudi dijagnostiku i terapiju uz pomoć najnovije tehnologije, tehnikom koja posljednjih godina postaje sve popularnija ne samo među poznavateljima alternativne medicine nego i u široj populaciji.

Uz pomoć frekvencijske dijagnostike moguće je utvrditi energetsko polje svih organa u tijelu: jesu li na optimalnoj energetskoj razini ili ne, a ako nisu, što je tome uzrok.

Dijagnostika otkriva i prisutnost patogenih organizama (bakterija, virusa, gljivica i parazita) i detektira disbiozu (poremećaj ravnoteže bakterijske flore) u tijelu.

Frekvencijska terapija pomaže u obnovi oslabljenog imunološkog sustava, a koristi se u svrhu unapređenja zdravlja koristeći jednu od najnaprednijih tehnologija današnjice.

Većina uređaja s kojima se radi u Quantum Somaticsu temelji se na izumima i učenjima velikog hrvatskog izumitelja i vizionara Nkole Tesle, zaslužnog za brojna dostignuća suvremenog svijeta.
Quantum Somatics u okviru svog terapijskog programa s klijentima radi i konzultacije s doktoricom medicine te neurološko savjetovanje s profesoricom neurologije na Sveučilištu u Miamiju (University of Miami Health System).

Uslugu ayurvedske masaže koja će Vas opustiti i osloboditi napetosti pružit će vam naš terapeut Vashista Giri.

U našem novouređenom prostoru zainteresirani korisnici moći će izabrati i kupiti ručno izrađene Orgonit ogrlice koje poboljšavaju opće stanje organizma i štite od negativnih učinaka elektromagnetskog zračenja.
U svijetu danas raste zanimanje za posljedice elektromagnetskog zračenja mobilnih telefona, odašiljača i drugih električnih uređaja kao i novih bežičnih tehnologija koje štetno djeluju na naše zdravlje.

Neizbježna izloženost elektro-zagađenju ima mnoge još nedovoljno istražene posljedice na ljudski organizam. Raznolik izbor brojnih modela ogrlica koje štite naše zdravlje mogu pridonijeti kvalitetnijem i zdravijem životu svake osobe.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 6383 603 099 6383 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.