Ozdravljenje bioenergijom

Objavljeno: 26.10.2018. 10:06

Bioenergija je životna energija (bios – život; energija - aktivnost). Zovu je još i energija biofrekvencijske rezonance. Ona je, kao takva, u konstantnoj interakciji sa svim živim bićima i našom okolinom. Bioenergija je vrlo moćna u obrani od stresa, poticanju imuniteta i pomaže kod raznih bolesti.

Bioenergija je sastavni dio nas, energija koju smo dobili začećem i bez koje ćemo ostati zadnjim izdisajem. Nedostatak ili višak bioenergije, jednostavno rečeno, dovode do bolesti, a iscjelitelji je balansiraju i zdravstveno stanje tijela poboljšavaju, odnosno ozdravljuju. Istovremeno je iscjeljivanje bioenergijom potpuno bezopasno, bezbolno i nevjerojatno učinkovito.

U nama samima, odnosno u našem materijalnom tijelu, ona predstavlja ukupnu akumuliranu atomsku energiju koja nas čini živima, održava nas u stanju dobrog zdravlja i iscjeljuje nas kada je ono narušeno. Nježna je, suptilna i golim okom nevidljiva, a ima snagu i sposobnost da pokrene cijelo tijelo.Ako su blokirani tijekovi energije, organizmu treba pomoć izvana da opet sam uspostavi prirodnu energetsku ravnotežu i da liječi samog sebe. U tome mu pomaže bioenergija.

Bioenergijom bioterapeut vraća protok energije kroz tijelo, te nadopunjava izgubljenu energiju i obnavlja je prirodnim putem, a tijelo i duh s optimalnom količinom energije održava zdravim ili ozdravljuje samog sebe. Bioenergija je vrlo djelotvorna metoda kod svih bolesti i tegoba, a pogotovo onih oboljenja koje službena medicina smatra neizlječivima. Ova metoda preporučuje se i kao vrlo djelotvorna za prevenciju, odnosno za podizanje imuniteta i održavanje dobre cirkulacije.Tretmanom bioenergije se stvara kompletna ravnoteža, djeluje se na fizičku, mentalnu i emocionalnu razinu ljudskog bića. Kao što je tijelu potrebna hrana i piće da bi preživjelo, tako mu je potrebna energija da može biti zdravo i vitalno. Tempo života je takav da su ljudi nezadovoljni jer ne vide skoro poboljšanje životne situacije. Tretmanom se ne može obećati bolja životna situacija, ali s obzirom da nakon tretmana osoba postaje pozitivnija i optimističnija, snagom svoje volje može utjecati na kolektivnu moć podsvijesti i na taj način brže će doći do pozitivnijih i boljih promjena u cijelom sustavu.

Kako biste sebi osigurali kompletnu ravnotežu, fizičku, mentalnu i emocionalnu, svakako posjetite Lumbago, koji će vam vratiti energiju u život. Samo jednim tretmanom u Lumbagu, postat ćete pozitivnija i optimističnija osoba, te će bioenergija utjecati na vaše bolesti i tegobe.