VRHUNSKI SREBRNI NAKIT LENCIA S POTPISOM ZLATARNE CELJE

Objavljeno: 17.9.2018. 11:39

Osim zlatnog, dijamantnog i bisernog nakita, Zlatarna Celje je i vlasnik modne marke Lencia koja je postala sinonim za vrhunski srebrni nakit. Mladenački odvažan i razigran, Lencia nakit kombinira različite stilove i predstavlja mix&match dnevnih i večernjih modnih izričaja koji naglašavaju osobnost. Unikatan dizajn i bezvremenski stil nakita Lencia dolazi uz potpise nagrađivanih dizajnera nakita Zlatarne Celje.

Inspiracija za nove kolekcije nerijetko dolazi iz neopisive ljepote prirode, poput kolekcije Iceberg koja je simbol strelovitih klimatskih promjena. Popularna kolekcija Qube posvećena je svima koji vole igru geometrijskih oblika i ravne linije nakita. Ljetne kolekcije Chic, Azure i Pixie uz kombinacije s prekrasnim Swarovski kristalima namijenjene su romantičarkama koje sa sobom uvijek nose ljetnu toplinu. Prekrasna cvjetna kolekcija Lilac nosi potpis najljepše hrvatske sportašice Antonije Mišure, a nježna ljubičasta boja kolekcije je must have ove sezone. Ljubiteljice nježne elegancije svoju inspiraciju pronaći će u kolekciji Cushion, a izbor će biti težak između nježno ružičaste i kraljevski plave boje kolekcije u kojoj su ogrlica, prsten i naušnice.Za svakodnevne trendovske i pristupačne kombinacije Zlatarna Celje je nedavno predstavila i prvu liniju nakita od nehrđajućeg čelika – Lencia S. Ogrlice, naušnice i narukvice koje prate trendove, a ujedno su i odraz istančanog stila, dostupne su u svim poslovnicama Zlatarne Celje. Najveći ljetni hit Lencia S kolekcije su narukvice Koko od poludragog kamenja koje nas podsjećaju da svaki dan treba uživati u malim stvarima.Vrijeme je na vašoj strani uz moderne satove marke Lencia. Već nekoliko sezona satovi su obavezan modni dodatak. Razigranih boja, elegantni, mladenački ili sportski – kad ih jednom vidite poželjet ćete sve u svojoj kolekciji.

Poslovnice Zlatarne Celje u kojima možete pronaći svoju omiljenu Lencia kolekciju potražite na sljedećim adresama: https://bit.ly/1t9sYJR.