Adresa: Bukovac Gornji 28 C
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
099 2777 773 099 2777 ... - klikni za broj
Telefon:
Email: Kontaktirajte nas
Web: http://www.tantan-design.com/hr/haljine/
http://https://www.facebook.com/tantandsgn/

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Modni salon, atelje
Kožna odjeća, krzno
Boutique, Butik, Obuća, Odjeća, Kožni proizvodi, Second hand shop
Ključne riječi: haljine_košulje_šivanje po mjeri_ tan tan design_dizajnerska odjeća_tunike_haljine od svile_ bijela košulja _mala crna haljinica
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O KREATORICI TATJANI LIVAIĆ

Tatjana Livaić (Tanjeva) je rođena 1970. u malom mjestu na jugu Rusije, 1989. odlazi u Harkov na školovanje gdje stječe diplomu – tehnolog konfekcijske proizvodnje. 2010. završava studij modnog dizajna u Zagrebu „Profokus“ gdje nadograđuje svoje znanje u dizajniranju ženske odjeće.

Svoju ljubav i stečeno znanje prema dizajnu prvi put je publici predstavila 2010. na Draft Fashion Week-u.

Nakon revije Tanjine kreacije koje su pune ženstvenosti, ljubavi i topline, završavaju u New Yorku, Berlinu, Zurich-u…

Kolekcija koju je tada Tanja kreirala bila je inspirirana ilustracijama ruskih bajki. Boje koje je odabrala podsjećale su na ruska zimska svitanja.

Njena strast ocrtava se u njezinim modelima koji odišu jednostavnošću, a opet posebnošću. Svojom ljubavi prema tradicionalnom ručnom radu u koji je upletena sva njena ljubav, daje notu unikatnosti svakog modela u današnje moderno vrijeme. Žene koje ih nose osjećaju se privlačne. Tkanine koje Tanja odabire za svoje modele isključivo su prirodne, kao što je svila, tako da daju notu aristokratski lijepe, plemenite, profinjene i nadasve senzibilne žene. Preciznost, opuštenost, jednostavnost i nenametljivost njenih modela, daju široki spektar upotrebe. Modeli za poslovne žene odišu elegancijom, dopadljivim i njezinim već prepoznatljivim stilom.

Do inspiracije u svom radu ponekad dolazi iz samo jednog lijepog detalja, a ponekad kada ugleda svilenu tkaninu, svoju ljubav prema tom materijalu pretvori u prekrasnu kreaciju. Pa tako i nova kolekcija koja je puna romantike i mašte, odašilje poruke svjesnim i poslovnim ženama.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2777 773 099 2777 ... - klikni za broj
Telefon: