OCIJENI
Adresa: Desprimska 1a
10257 Brezovica
Telefon:
01 6273 400 01 6273 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.villabrezovica.com/
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: Palijativna skrb, Fizikalna terapija i rehabilitacija, stacionar, apartmani, 24 satna medicinska skrb, magnetoterapija, laserska stimulacija, UZV i masaža cijeloga tijela, magnetska rezonanca, easy tape, kompletna njega korisnika, starački dom
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Smještena na jugozapadnom djelu Zagreba, na samo desetak kilometara od centra grada, Villa Brezovica pravi je spoj ustanove koja pruža bolničke usluge, usluge skrbi za starije, bolesne i nemoćne, palijativne skrbi, postoperacijskih oporavaka te čini život u starosti kvalitetnijim i sretnijim.

Multidisciplinarni tim liječnika profesora rehabilitacije, socijalnog radnika, fizioterapeuta, medicinskih tehničara, sestara i njegovatelja pomoći će vam da se osjećate zdravo u svome tijelu, te da godine života koje dolaze ispunite kvalitetom, zajedništvom, prijateljstvom i zadovoljstvom.

Ustanova hotelsko-bolničkog tipa, otvorena i opremljena 2010. godine u svojoj strukturi napravljena je kao otvorena i pristupačna svima.

Na 4200 kvadrata, pet etaža, tri stubišta i dva lifta prilagođena je osobama s posebnim potrebama, polupokretnim i pokretnim osobama.

Villa Brezovica nudi i prostore za odmor i rekreaciju, prostore za liječenje i terapiju, a zelena oaza oko Doma poziv je na opuštanje.

Ustanova zadovoljava i najviše EU standarde - u kuhinji se provodi HACCP sustav, svakodnevno se priprema domaća i svježa hrana.

Tijekom proljetnih mjeseci sadi se i eko vrt, a iz ekološkog uzgoja dolazi svježe povrće na radost korisnika doma.

Obasjana svjetlošću sa svih strana pravi je spoj odmora i opuštanja s jedne te funkcionalnosti i vrhunske skrbi s druge strane.

Uz vrhunski opremljene prostorije za odmor, spavaonice i apartmane, korisnicima Ville Brezovica na raspolaganju su tri obroka dnevno, pranje i peglanje rublja, kapelica za duhovnu obnovu i molitvu kao i sudjelovanje na seminarima te 24-satna zdravstvena zaštita i skrb u vidu individualnih ili grupnih terapija.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI