Adresa: Ulica Krste Hegedušića 30
10360 Sesvete
Mobitel:
095 3992 966 095 3992 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.gcs.hr
http://www.facebook.com/gcs30

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 15 - 21, sub: 9 -13
Djelatnosti: Škola sporta
Ključne riječi: gimnastika - sportski rođendani - sportska gimnastika za djecu - gimnastika sesvete - rekreacija za djecu - sport za djecu - škola gimnastike
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu GIMNASTIČKOG CENTRA SESVETE.

Nalazimo se na dvije lokacije:

  • Mala dvorana: Ulica Krste Hegedušića 30, Sesvete
  • Velika dvorana: Industrijska 22, Sesvete

Misija Gimnastičkog kluba Sesvete je osigurati gimnastičarima pozitivno iskustvo i doživljaj ovog sporta, pomoći im da kroz realizaciju vlastitih sposobnosti  uče važne životne vještine poput predanosti, odlučnosti, discipline i samopouzdanja.

Naši stručni treneri osiguravaju sigurno, zabavno i poticajno okruženje za  vježbanje i učenje, okruženje u kojem djeca svih dobi mogu razvijati vještine i ostvariti svoje potencijale.

Gimnastički klub Sesvete kroz gimnastiku nastoji obogatiti živote svojih članova. Gimnastika je više od sporta, gimnastika doprinosi učenju vještina i vrijednosti koje su korisne tijekom cijelog života. Svi naši članovi imaju mjesto u našoj dvorani, bez obzira na njihove sposobnosti.

Klikom na sliku pogledajte video našeg kluba.


O školi gimnastike
Treninzi se održavaju u novouređenom prostoru od 150 m2, opremljnim podnim grijanjem i klimom, obložen tatami spužvom i novim gimnastičkim spravama.

Škola gimnastike je namijenjena djevojčicama i dječacima od treće do trinaeste godine. Upise vršimo tijekom cijele godine. Grupe su podijeljene po dobnoj starosti djece. U grupi može biti maksimalno petnaestoro djece s kojima rade dva trenera. Treninzi se provode 2x tjedno u trajanju od 60 minuta.

Za prvi dolazak potrebno je najaviti se telefonskim pozivom. Prvi trening je probni trening. Na probnom treningu dijete ima priliku upoznati se s trenerima, dvoranom, ostalom djecom i ima priliku zavoljeti ovaj sport. Nakom probnog treninga, vršimo upis. Niže su navedeni termini održavanja treninga po danima i dobnim skupinama. Provjerite!

Za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 3992 966 095 3992 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.