OCIJENI
Adresa: Bože i Nikole Bionde 32 (unutar Dječje kuće Borovje)
10 000 Zagreb
Telefon:
01 6117 190 01 6117 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.hrabritelefon.hr
Djelatnosti: Društva, klubovi, zajednice, savezi
Socijalna skrb
Savjetovalište i pomoć
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Cilj programa Savjetovalište za djecu i roditelje je pružanje stručne, pravovremene i djelotvorne pomoći djeci sa različitim psihičkim i razvojnim poteškoćama, kao i jačanje roditeljskih resursa i unapređenje roditeljskih vještina. Na taj način smatramo da doprinosimo prevenciji zlostavljanja, sprečavanju neadekvatnih roditeljskih postupaka, kao i detekciji djece i obitelji rizičnih za zlostavljanje. Cilj je i osnaživanje postojećih resursa u lokalnoj zajednici koji utječu na povećanje razine kvalitete života u lokalnoj zajednici te poticati suradnju svih dionika smještenih u lokalnoj zajednici (škole, CZSS, vrtići) u svrhu razmjene informacija i poduzimanja zajedničkih aktivnosti. Osnovne aktivnosti unutar projekta su savjetodavna podrška roditeljima i djeci, održavanje škole za roditelje, edukativne tribine, distribucija edukativnih materijala, kao i suradnja s ostalim institucijama u široj lokalnoj zajednici koje se bave djecom.
Očekivani rezultati su unaprjeđenje informiranosti djece o tome o nasilju u obitelji, školi , o problemima zlouporabe droga, prevencije te načina na koji se mogu zaštititi i pomoći svojim vršnjacima dok će se kod roditelja unaprijediti znanja i roditeljske vještine.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6117 190 01 6117 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI