Adresa: Jurja Dobrile 17
23000, Zadar
Telefon:
023 230 295 023 230 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.poliklinika-therapia.com/pocetna

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Poliklinika
Ključne riječi: fizikalna terapija - kineziterapija - kompresija kralježnice - udarni val - rehabilitacija - terapije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Therapia" pruža vam specijalistički pregled fizijatra, dijagnostički ultrazvuk mišićno-koštanog sustava, rehabilitaciju akutnih i kroničnih sportskih ozljeda te liječenje bolnih sindroma kralješnice i zglobova.

Cilj je kreiranim programima fizioterapije unaprijediti i očuvati zdravlje.
Poliklinika Therapia bavi se djelatnostima fizikalne i rehabilitacijske medicine od 2010. godine. Od tada se Poliklinika Therapia, zahvaljujući opremi koja se koristi i načinu rada, razvila u vodeću ustanovu toga tipa u Dalmaciji.

Djelatnost obavljaju uvaženi liječnici specijalisti i viši fizioterapeuti s višegodišnjim iskustvom. S ponosom ističemo da su u poliklinici uspješno izliječeni brojni vrhunski sportaši, osvajači olimpijskih, svjetskih i europskih odličja.

Poliklinika Therapia je djelotvornim radom stekla reputaciju ustanove u koju pacijenti dolaze radi brze dijagnostike i učinkovite terapije.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 230 295 023 230 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.