Adresa: Lišanska 6
23000, Zadar
Mobitel:
091 2313 322 091 2313 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://reklamatic.hr/
http://www.facebook.com/Pozivnice-i-Zahvalnice-Glamur-1255933927851939/

Radno vrijeme

:
Pon - pet 08-20, sub 08 - 15
Djelatnosti: Reklame
Grafički dizajn, grafička priprema
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: pozivnice i zahvalnice - organizacija vjenčanja - tiskara - popis gostiju za vjenčanja - originalne pozivnice za vjenčanja - originalne zahvalnice - ideje za pozivnice za vjenčanja - reveri za vjenčanja - organizacija vjenčanja zadar - dostava pozivnica i zahvalnica - vizitke - reklame -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Svojim proizvodima i uslugama tvrtka REKLAMATIC etablirala se na domaćem i inozemnom tržištu. Tisak je naša primarna djelatnost.

Radimo sve vrste tiska svih formata na svim materijalima. Uz tisak radimo i grafičku pripremu materijala za tisak, te idejni i grafički dizajn. Jednom rječju – cilj nam je klijentima omogućiti realizaciju od ideje do izrade svih materijala na jednome mjestu.

Tijekom vremena organizirali smo mrežu dostave po cijeloj Hrvatskoj tako da ukoliko Vaše materijale treba dostaviti na jednu adresu bilo gdje u Hrvatskoj – dostava iz Zadra je GRATIS. Rok je 12 – 24 sata ovisno o mjestu dostave. Također vršimo i montažu naših materijala (naljepnice, oslikavanja i sl).

Upite možete poslati i našoj poslovnoj jedinici u Zagrebu.

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 2313 322 091 2313 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.