Planirate urediti svoja dvorišta, apartmane, unutrašnjost privatnih ili poslovnih prostora? Pločice su idealan izbor

Objavljeno: 30.10.2018. 11:46

Pločice imaju važnu ulogu u uređenju kako vanjskih prostora i kupaonica, tako i u uređivanju interijera. Vrlo su popularne pogotovo u uređivanju modernih ambijenata jer dolaze u pregršt boja i oblika i pružaju mogućnost kreativnog i unikatnog uređivanja doma. Pločice imaju raznovrsnu primjenu- od zidova, kamina, stropova i podova. Zbog mnogih prednosti i kvaliteta idealan su izbor za gotovo svaki dio kuće i okolice. Zbog svojih kemijskih, toplinskih i mehaničkih karakteristika, pločice su otporne na udarce, silu, zaprljanja i vodonepropusne su.

Iako su pločice bez konkurencije u vanjskim prostorima i kupaonicama donosimo Vam neke od razloga sve veće popularnosti postavljanja pločica u interijere domova ili poslovnih prostora:

Dugotrajnost- pločice odlikuje otpornost i dugotrajnost. Odaberete li kvalitetne pločice i održavate li ih na ispravan način, trajati će dugi niz godina.
Dolaze u pregršt opcija- s velikom ponudom oblika i boja na tržištu stvarno može “dati mašti na volju” i prilagoditi uređenje Vašim željama i potrebama. Moderne pločice idealno kopiraju izgled čak i prirodnih materijala, poput drveta, tako da možete postići vizualni dojam koji Vama odgovara zadržavajući sve prednosti pločica.
Pomažu da ostanete zdravi- pločice Vam mogu pomoći održati kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima, s obzirom da se pri izradi peku na jako visokim temperaturama u pećima što znači da ne sadrže plinove štetnih kemikalija. Zahtjevaju manje održavanja- pogotovo u slučaju da se odlučite za pločice visokog sjaja. Nepropusne su i lako se održavaju unatoč svim (eventualnim) mrljama, prolivenim tekućinama, ili u slučaju neposlušnih kućnih ljubimaca.Tako je jednostavno! Pločice su jako izdržljiv, jednostavan za održavanje, zdrav i vizualno lijep dodatak Vašem domu,poslovnom prostoru i svim ekterijerima. Izaberite pouzdanog dobavljača kao što je Latrina studio keramike i sanitarija. Dođite i uvjerite se u našu ponudu izuzetno kvalitetnih keramičkih pločica talijanskih proizvođača i veliki izbor sanitarne i kupaonske opreme koja kombinira vrhunsku kvalitetu, estetiku i funkcionalnost.